Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

130 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Nikl

570 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Parkování Garáž, Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 185 m²
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti F6968
Plocha celková 188 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Datum vložení 1. prosince 2023
Plocha užitná 186 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme krásný částečně samostatně stojící venkovský dům, který byl pěkně vyzdoben současným majitelem, stojí na pozemku 200 m2 v jedné úrovni s verandou, předzahrádkou a velkou garáží. Nemovitost má tři ložnice, dvě koupelny. K dispozici je vybavená kuchyň/jídelna, která vede ven na dvůr, kde jsou schody, které vedou na soukromou střešní terasu.

Nemovitost má upravenou předzahrádku s nádherným výhledem na krajinu a hory. Má prostorný obývací pokoj s krbem a stropním ventilátorem. V případě potřeby lze snadno nainstalovat klimatizaci. Dům vám zajistí pohodlí po celý rok. Z obývacího pokoje je vstup do všech ostatních místností.

Všechny tři ložnice mají šatní skříň a hlavní ložnice je světlá a dobré velikosti s vestavěnou skříní a stropním ventilátorem. Dále jsou zde dvě koupelny.

Plně vybavená kuchyně je vybavena všemi spotřebiči včetně lednice s mrazákem, trouby, mikrovlnky, myčky a nového plynového kotle. Je zde dostatek úložného prostoru a je odtud přístup do dvora a další vjezd do garáže.

Z nádvoří/patia máme schody, které vedou na velkou soukromou střešní terasu a je zde také zahájena přestavba podkroví, která má spoustu potenciálu k přeměně na přístavek s jednou ložnicí.

Vrcholem tohoto domu je jeho kouzlo. Má mnoho možností, jak vytvořit úžasný venkovský domov, obklopený horami, poli a místní divokou zvěří, který se nachází ve čtvrti Las Palas, Fuente Alamo.

Toto je vaše příležitost žít v typické španělské venkovské oblasti zvané Las Palas, kde najdete dobrý výběr místního vybavení, velké veřejné koupaliště, které je jen 5 minut chůze od hotelu. Větší město Fuente Alamo je odtud asi 15 km.

Z této vily je to 15 minut na mezinárodní letiště Murcia (Corvera) a letiště Alicante je vzdáleno přibližně 1 hodinu.

Krásné pláže Středozemního moře a nádherný přístav Puerto de Mazarron jsou přibližně 24 minut jízdy autem a v opačném směru na vás čekají pláže Mar Menor vzdálené přibližně 20 minut.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (109)
small left
small right