Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

295 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

1 294 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F11535
Plocha celková 200 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 144 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž, Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 171 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme úchvatnou vilu v dobrém stavu, nacházející se v Residencial el Faro Torre del Moro, jen pár kroků od pláže La Mata s panoramatickým výhledem na moře z terasy a solária. Tato klidná lokalita je ideální pro ty, kdo hledají spojení s přírodou, aniž by museli ustupovat od pohodlí městského života. Vila nabízí 3 ložnice s vestavěnými skříněmi a 2 koupelny, ideální pro rodinný život. V polosuterénu najdete prostornou garáž s parkovacími stáními pro 4 auta a dostatkem úložného prostoru pro vaše potřeby. V přízemí se rozkládá obývací pokoj s jídelnou a krbem, perfektní pro pohodové večery s rodinou či přáteli.

Nemovitost je vybavena plně vybavenou kuchyní, venkovní zahradou a společným bazénem pro okamžité osvěžení. Díky své blízkosti k restauracím, supermarketům a dalším obchodům máte veškeré potřebné služby na dosah ruky. Užijte si širokou škálu aktivit, které nabízí tato lokalita, a přijďte prozkoumat tuto krásnou vilu jako své nové domovské útočiště.

Mojenemovitostumore zajišťuje kompletní servis, od vyřízení dokumentace, překladů, právní podpory, převodu energií a následně placení provozních poplatků, až po pronájem včetně transferů z letiště, check-inů a check-outů hostů, úklidu s praním a žehlením ložního prádla, inzerce na Bookingu a zdarma na webu společnosti, správu a pravidelné kontroly nemovitosti, provádíme rekonstrukce dle přání klientů a dovybavení. Děláme všechno, co naši klienti potřebují po převodu vlastnictví.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (113)
small left
small right