Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 006 000 Kč

  • 9 841 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

21 966 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení 7. července 2024
Plocha obytná 1 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti 111166151
Plocha pozemku 511 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek s unikátní lokalitou v malebné obci Tribunj ve Šibensko-kninské župě, konkrétně na adrese poštovní směrovací číslo 22212. Pozemek má rozlohu 511 m2 a je situován v ve velmi slunné části, což činí tuto lokalitu ideální nejen pro rekreaci, ale i pro investiční stavbu.

Tribunj je známý svou příjemnou atmosférou a krásným okolím, které láká k procházkám a relaxaci u vody. Město se může pochlubit i dobrou občanskou vybaveností a dostupností potřebných služeb. Pozemek se nachází ve směru na jih, což zaručuje dostatek světla po celý den a ideální podmínky pro budoucí využití.

O vlastnictví pozemku je rozhodnuto jako osobní, a je proto ihned volný k převzetí novým majitelem bez zbytečných průtahů. Pozemek je veden pod kódem 111166-151, přičemž je zařazen jako speciální nemovitost pro investice. To otvírá novým majitelům mnoho možností, jak pozemek využít, ať už jde o výstavbu rekreačního objektu nebo jiného typu nemovitosti dle aktuálního urbanistického plánu, který povoluje využití pozemek přírodního charakteru s možností blízkosti vodních ploch.

Pozemek nenabízí předinstalované služby jako voda, elektřina či plyn, což dává novému majiteli volnou ruku v zajištění těchto základních potřeb dle vlastního výběru a preferencí. Co se týče materiálu, je pozemek klasifikován jako míšený, což naznačuje přirozený charakter terénu.

Co se parkování týče, pozemek nemá přístup k parkovacím místům, což zvýrazňuje klidnou a nekomerční naturu lokality. Tato okolnost dělá z pozemku ideální místo pro ty, kteří hledají soukromí a odpočinek od ruchu městského života.

Cena pozemku je stanovena na 200 000 EUR. Vzhledem k výjimečnosti lokality a možnostem, které pozemek nabízí, je toto číslo výhodnou investicí do budoucna, zvláště vzhlédem k rostoucím cenám nemovitostí v oblíbených turistických destinacích.

Pro více informací a možnosti prohlídky neváhejte kontaktovat naše zastoupení. Tento pozemek představuje významnou příležitost pro ty, kdo hledají místo pro realizaci svých snů nebo jako perspektivní investici do nemovitostí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti