Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 509 Kč

  • 7 544 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení 7. července 2024
Plocha obytná 1 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti 101155415
Plocha pozemku 18 469 m²

Popis nemovitosti

Objevte jedinečnou příležitost zakoupit pozemek v malebné Rovinji, položené v srdci Istrie, významné turistické destinace známé svou nádhernou krajinou, krystalově čistým mořem a historickou atmosférou, která zde panuje již po staletí. Tento pozemek, umístěný v prestižní oblasti na adrese 52210 Rovinj, Istarská župa, nabízí rozlohu 18,469 m2 a je okamžitě k dispozici pro investiční příležitost jakékolivho druhu.

S cenou 300 EUR (celkem), je uveden pozemek, který patří pod kategorii speciální nemovitosti, což z něj činí ideální místo pro ty, kteří hledají prostor pro realizaci individuálního projektu – ať už jde o komerční, tak i rezidenční výstavbu. Pozemek se nachází v obci Rovinj, která je známá svou oblíbeností mezi turisty a stálými obyvateli díky svým malebným uličkám, lokální gastronomii i bohatému kulturnímu dědictví.

Co se týče podmínek, nemovitost je klasifikována jako investice, což značí, že je připravena pro různé typy rozvojových projektů. Vzhledem k tomu, že pozemek není v současné době vybaven vodovodním ani elektrickým přípojkem, nový majitel bude mít příležitost tyto služby zajistit podle individuálních potřeb a specifikací projektu.

Pozemek nenabízí žádné stavební materiály – to dává investitorům úplnou svobodu výběru materiálů pro stavbu dle vlastních představ a požadovaných standardů. Jedná se o strategickou lokalitu pro investici s osobním vlastnictvím, garantující investorům ochranu jejich investic.

Tento pozemek dozajista představuje atraktivní nabídku s ohledem na jeho umístění a veškeré možnosti, které nabízí pro realizaci kreativních a ziskových projektů. Momentálně neexistují žádné parkovací možnosti přímo na pozemku, což je aspekt, který by mohl být vyřešen během plánovací fáze jakéhokoli projektu.

Rovinj a okolní region Istria jsou známé svými vinařstvími, olivovými háji a přírodními krásami, které přitahují návštěvníky z celého světa. Investice do tohoto pozemku tak může představovat vynikající dlouhodobé výnosy jak z hlediska zvyšování hodnot nemovitosti, tak i potenciálního vybudování atraktivního turistického či bytového projektu.

Vzhledem k rychle rostoucímu zájmu o realitní trh v Istrii je toto jedinečná příležitost k nákupu pozemku, který nabízí mnohostranné možnosti využití v jedné z nejžádanějších lokalit v Chorvatsku. Nezávazně vám doporučujeme co nejrychleji navštívit pozemek a posoudit jeho potenciál osobně, abyste si mohli udělat obrázek o jeho skutečném potenciálu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti