Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

9 950 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tadeáš Vaverka

42 197 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10196
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 177 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Datum vložení před 8 dny
Plocha celková 177 m²
Plocha nebytová 177 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 119 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Necítíte se úplně na pořízení rodinného domu? Klasický nový byt v developerském projektu vaše představy také úplně nesplňuje? Nedělejte kompromis. Vilabyt v Hluboké nad Vltavou vám poskytne moderní domov na klidné místě, navíc se všemi praktickými věcmi, které v nových bytech tak často chybí.

Ve výhradním zastoupení prodávajícího vám nabízím prodej velmi pěkné zděné bytové jednotky 4+kk (119,9 m²) v ulici Rybova, v části Hluboké zvané Zámostí.

Co že jsou ty praktické věci? Třeba to, že v ceně bytu máte rovnou dvě parkovací stání, prostornou terasu (52,6 m²) a sklad v přízemí (4,4 m²). V ceně budete mít mimo jiné také poštovní schránku, chodníčky kolem domu, oplocení objektu a třeba i nádoby na odpad. Maličkosti? Možná. Ale tyhle detaily napoví, že staviteli na pohodlí obyvatel prostě záleží. Noví majitelé 3 jednotek ve vedlejším domě jsou toho důkazem.

S pomocí termostatu si v bytě pohodlně nastavíte teplotu podlahového vytápění. Teplo do něj vhání dostatečně výkonný plynový kondenzační kotel pro celý dům.

Dům nemá žádné společné prostory (kromě tech. místnosti a malé chodbičky před sklady). Tento horní byt má venkovní schodiště a spodní byty mají terasy na opačných stranách. Se sousedy se potkáte jen v případě, že budete opravdu chtít.

Libujete si v interiérovém designu? Pokud ano, těšte se na výběr podlah, dveří se zárubněmi, obkladů i zařizovacích předmětů do koupelny a na WC. Pokud vám barevné dekory a vzorníky nic neříkají, s výběrem vám rádi pomůžeme. Stejně tak poradíme, jak váš nový byt vhodně financovat.

Rybova ulice je jedna z těch posledních v Zámostí. Přímo z bytu můžete s dětmi, se psem, anebo klidně sami s oblíbenou hudbou v uších vyběhnout rovnou do lesa. Určitě si zamilujete i další kratochvíle v Hluboké. A že jich je dost: golfové hřiště, rozsáhlý sportovně relaxační areál, koupaliště, nedaleká ZOO a v neposlední řadě i Zámek Hluboká. O občanské vybavenosti je zbytečné psát. Hluboká má úplně vše, co potřebujete: obchody, poštu, služby, restaurace, školy, ale taky třeba kino a koncerty na náměstí.

Máte stále málo informací? Anebo se do Rybovy ulice chcete rovnou přijet podívat na prohlídku? Vyplňte prosím formulář u inzerátu. Dostanete odpověď s veškerými informacemi do 20 minut na e-mail, který uvedete. (Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta". Občas se tam e-mail může zatoulat.)

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tadeáš Vaverka
Tadeáš Vaverka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tadeáš Vaverka
Tadeáš Vaverka
zobrazit telefon