Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

od 7 990 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
JUSTO Česká republika

Základní informace

Vloženo před 8 dny
Volných nemovitostí 3
Stránky projektu www
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis developerského projektu

Projekt výstavby tří vilabytů v Hluboké nad Vltavou není žádným kompromisem mezi domem a bytem. Pokud chcete bydlet v malém klidném sousedství blízko přírody, ale přesto v dosahu všeho co pro pohodlný život potřebujete, určitě čtěte dále.

Ve výhradním zastoupení prodávajícího vám nabízím prodej tří zděných bytových jednotek. V přízemí najdete dva byty 3+kk se zahradami (byty mají výměru 84 m2) a po venkovním schodišti se dostanete do 4+kk (119 m2) s krásnou velkou terasou (52m2).

Nemusíte draze dokupovat sklep nebo parkovací stání. V ceně každého bytu jsou rovnou dvě parkovací stání i sklad v přízemí.

Stavitel klade důraz na pohodlí a soukromí všech 3 budoucích majitelů bytů. Dostanete možnost si podobu interiéru vašeho nového domova ovlivnit výběrem vnitřních zařizovacích předmětů.

A pokud si ještě nejste jisti, jak výhodně koupi bytu financovat, poradíme vám. Ne vždy musí být řešením prodej stávajícího domu či bytu. A ne vždy bývá nejvýhodnější jít pro nabídku hypotečního úvěru pouze do "své" banky.

V případě zájmu prosím kontaktujte makléře:

Tadeáš Vaverka, tel.: 607 933 667, e-mail: vaverka@justo.cz

Nabízené nemovitosti developerského projektu

Poloha na mapě