Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 390 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Kubeš
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

27 100 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N107488
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 14 hodinami
Plocha užitná 63 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderní a komfortní byt o dispozici 3+kk o celkové výměře 63 m², nacházející se ve velmi oblíbené lokalitě Českých Budějovic, na adrese Františka Jelena 2. Tento byt je skvělou volbou pro rodiny či páry, kteří hledají kvalitní bydlení v klidné části města.

Popis bytu:
Byt je prakticky řešen a nabízí prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, který je moderně vybaven spotřebiči a dostatkem úložného prostoru. Dále zde naleznete dvě pohodlné ložnice, které poskytují dostatek soukromí a klidu. Koupelna je společná s WC a je vybavena sprchovým koutem, což zajišťuje úsporu místa a praktičnost. Celý byt je opatřen plovoucí podlahou, která dotváří moderní a elegantní vzhled interiéru. Dům je vytápěn plynovým kotlem, což zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění.

K bytu náleží prostorný balkón o velikosti 6,38 m2, který je ideální pro venkovní posezení a relaxaci po náročném dni. Vejde se sem pohodlný nábytek pro příjemné chvíle s rodinou nebo přáteli.

Další výhody:
Součástí bytu je také sklep o velikosti 3,60 m², který poskytuje dostatek úložného prostoru například pro sportovní vybavení či sezónní věci. K dispozici je také společná kolárna v domě. Po domluvě je možnost ponechat v bytě stávající vybavení, což výrazně usnadní přechod novým majitelům.

K bytu je možné dokoupit kryté parkovací stání přímo u domu, což je skvělá příležitost pro pohodlné parkování v bezpečí.

Náklady na bydlení jsou příznivé a pohybují se kolem 5 000 Kč měsíčně, což zahrnuje energie a fond oprav.

Lokalita:
Byt se nachází v klidné a zelené části Českých Budějovic, která nabízí výbornou dostupnost do centra města a veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. V blízkosti naleznete školy, školky, obchody, restaurace, lékárny a další služby. Milovníci sportu a přírody ocení blízkost cyklostezek a parků, které se nacházejí nedaleko.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107488.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Kubeš
Jan Kubeš
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Kubeš
Jan Kubeš
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti