Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 450 000 Kč

C

Úsporná

  • uvedená cena je vč. provize rk a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Myšák reality

18 872 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Konstrukce Panelová
Datum vložení včera
Plocha obytná 60 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Beton
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 62 m²
Zdroje vody Místní zdroj
ID nemovitosti 3107
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 1.

Popis nemovitosti

Rádi bychom Vám ke koupi nabídli západně orientovaný byt 3+kk. Byt se nachází v žádané lokalitě Českých Budějovic na sídlišti Vltava. Nemovitost je situována v klidné a bezpečné části města, což je ideální pro rodiny s dětmi.
Dům je po celkové revitalizaci. Výhodou jsou příjemné sousedské vztahy a výborně fungující SVJ.

Osobní vlastnictví - koupi lze řešit prostřednictvím hypotečního úvěru. Byt je ve druhém nadzemním podlaží osmipatrového panelového domu s výtahem. Byt nemá lodžii, k dispozici je prostorná sklepní kóje v přízemí domu.

Velmi pěkný stav bytu viz. přiložené foto. Vnitřní členění je praktické a účelné, reprezentativní. Srdcem bytu je obývací pokoj s kuchyňským koutem, obě ložnice jsou samostatné. V obývacím pokoji se nachází kuchyňská linka vč. veškerých spotřebičů, zároveň je zde dostatečný prostor na jídelní stůl. V bytě jsou nové rozvody vč. elektřiny. Zděná koupelna je vybavena vanou a WC. Jednotlivé výměry - obývací pokoj s kk 24,32m2, ložnice 12,02m2 + 8,0m2, předsíň 11,06m2, koupelna s WC 3,78m2.

Měsíční poplatky činí 3.600,-Kč (vč. FO 1.479,-Kč, zálohy na teplo 886,-Kč, teplou vodu 700,-Kč, vodné stočné 262,-Kč), elektřina zálohy 920,-Kč,
Byt má strategickou polohu – výborná dopravní dostupnost do centra města, veškerá občanská vybavenost v nejbližším okolí (mj. v pěší vzdálenosti NC Géčko), dostatek zeleně přímo v okolí domu. Mj. krásnou přírodní lokalitu Vrbenské rybníky, Pláže u Vltavy či povltavskou cyklostezku budete mít nedaleko od domu.

Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce (na bytě není žádná forma vlastnického omezení) + bezpečný převod kupní ceny - výběr schovatele (úschova kupní ceny) dle preference kupujícího.

K nastěhování: 1.10.2024

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Myšák reality
Myšák reality
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Myšák reality
Myšák reality
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti