Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

215 000 EUR

A

Mimořádně úsporná

  • v ceně není zahrnut poplatek za zprostředkování ve výši 3% + DPH
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Barbora Hejdová

943 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 45 m²
ID nemovitosti 379088
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 3.
Datum vložení 8. ledna 2024
Plocha obytná 45 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji luxusní byt 2+kk v atraktivní lokalitě, kde se snoubí historický ráz s moderní architekturou. Byt disponuje užitnou plochou 45 m2 a je situován ve třetím patře rezidenčního komplexu s výtahem.

Byt je velmi světlý s okny orientovanými na moře. Je navržen tak, aby maximálně využil dostupného prostoru a poskytl tak pohodlné bydlení. Bytová jednotka se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jednoho samostatného pokoje, koupelny se sprchovým koutem a WC. Součástí bytu je klimatizace. Apartmán se nachází v novostavbě. Při výstavbě byly použity materiály nejvyšší kvality. V ceně je zahrnuto garážové stání a kompletní vybavení. K apartmánu náleží fitness centrum, sauna a venkovní bazén.

V případě, že hledáte investiční příležitost, lze tento apartmán pronajímat turistům a nechat ho vydělávat i bez vaší přítomnosti. Výhodou při koupi tohoto apartmánu na investici je, že vám mohu zprostředkovat kontakt na českého místního občana, který se již několik let stará o pronájmy apartmánů českým investorům a s radostí se postará i o ten váš, ať už se rozhodnete pro pronájem nebo jen potřebujete někoho, kdo na to v místě dohlédne.

Budva je město s krásným historickým centrem a je velmi významným turistickým letoviskem. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost - v blízkosti se nachází nákupní centrum, škola, školka, lékaři, restaurace a kavárny. Na pláž je to pěšky 10 minut. Letiště je v Tivatu, který je vzdálen 30 minut autem od Budvy.

Více apartmánů naleznete na www.apartmany-montenegro.cz

Pokud jste připraveni začít novou kapitolu svého života nebo hledáte výnosnou investiční příležitost, neváhejte a kontaktujte nás co nejdříve. Byty se tu rychle prodávají. Těšíme se na vás!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (34)
small left
small right