Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

174 000 EUR

B

Velmi úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Barbora Hejdová

764 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 45 m²
ID nemovitosti 375037
Stav nemovitosti Rozestavěný
Patro 1.
Datum vložení 6. října 2023
Plocha obytná 45 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní nabídku koupě apartmánu typu 2+kk v romantickém městě Tivat v Černé Hoře, které se nachází v malebné zátoce Boka Kotorska.

Tento apartmán je součástí developerského projektu, který bude dokončen v 5/2024. V současné chvíli je hotový apartmán před montáží elektroinstalací a zařizovacích předmětů. Apartmán nabízí mnoho možností. Má krásný výhled na moře. Nabízí dva balkony. K moři je to 10 minut.

Můžete si zde pořídit své vlastní soukromé útočiště u moře a užívat si relaxační chvíle v atmosféře tohoto slunného města. Nebo pokud hledáte investiční příležitost, lze tento apartmán pronajímat turistům a nechat ho vydělávat. Výhodou při koupi tohoto apartmánu na investici je, že vám mohu zprostředkovat kontakt na českého místního občana, který se již několik let stará o pronájmy apartmánů českým investorům a s radostí se postará i o ten váš, ať už se rozhodnete pro pronájem nebo jen potřebujete někoho, kdo na to v místě dohlédne. Co se týče financování, tak kupní cenu lze uhradit na tři dílčí platby v průběhu celé výstavby, což je obvykle jeden rok. Více informací Vám poskytnu osobně.

Apartmán je předáván s kompletní koupelnou, keramickými obklady, dlažbou, přípravou na elektroinstalace spotřebičů. V ceně je i klimatizační jednotka. Umíme na místě zajistit výrobu kuchyňské linky a pomoci s výbavou apartmánu.

Tivat je nejslunnější město v zátoce Boka Kotorska a zároveň se rychle turisticky rozvíjí. Je zde mnoho příležitostí k odpočinku i aktivnímu trávení volného času. Do Tivatu se dostanete letecky či automobilem. Letiště je přímo v tomto městě. Apartmán je umístěn nedaleko krásné promenády, kde na jedné straně naleznete luxusní jachty v přístavu Porto Montenegro a na druhé straně řadu hotelů, restaurací, značkových obchodů a kaváren. Můžete zde ochutnat speciality z celého světa. Na pláž se z apartmánu dostanete pěšky do 15 minut.

Během dne si můžete užívat plachtění, relaxaci na oblázkových plážích s průzračně čistou vodou, nebo se vydat na výlet do hor a z národního parku obdivovat krásné výhledy na záliv Boka Kotorska.

Pokud jste připraveni začít novou kapitolu svého života v tomto úžasném městě nebo hledáte výnosnou investiční příležitost, neváhejte a kontaktujte nás co nejdříve. Těšíme se na Vás!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (34)
small left
small right