Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 381 789 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně DPH
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
SATPO obchodní team

27 065 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje DPH
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
ID nemovitosti LAU_E1.2
Stav nemovitosti Novostavba
Datum vložení 18. dubna 2024
Plocha užitná 39 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví o celkové výměře 39 m2, který se nachází v 1. patře nového developerského projektu Rezidence Laurova v atraktivní lokalitě Praha 5, Smíchov. K bytu náleží garážové stání a sklep o velikosti 5,1 m2, který není započten v podlahové ploše bytu. Okna bytu jsou orientována na východ do klidné ulice.

Byt je rozdělen na hlavní obývací pokoj o výměře 25,3 m2, koupelnu s WC a vanou o velikosti 5,1 m2, komoru o velikosti 2,4 m2 a vstupní halu o výměře 4,3 m2. V Rezidenci Laurova je kladen důraz na použití kvalitních materiálů a moderních technologií, jako jsou dřevěné podlahy, podlahové vytápění, rekuperace a bezfalcové dveře s výškou 2,1 m.

Rezidence Laurova se nachází mezi ulicemi Radlická a Na Laurové, což zajišťuje výbornou dostupnost do centra města. Metro B – Radlická je vzdáleno cca 750 m. V budově jsou k dispozici exkluzivní společné prostory a služby, jako je reprezentativní vstupní hala, recepce 24/7, zasedací místnost pro soukromá jednání, společné prostory pro kočárky, kola a koloběžky a vnitroblok s parkovou úpravou výhradně pro rezidenty. Na střeše 6. NP je umístěna společná pobytová střešní zahrada SKY TOP s intenzivní zelení a technologií objektu.

V Rezidenci Laurova je na výběr z dalších bytových jednotek různých dispozic. Projekt bude dokončen ve 4. čtvrtletí roku 2026. Pro více informací a sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 SATPO obchodní team
SATPO obchodní team
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 SATPO obchodní team
SATPO obchodní team
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti