Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 500 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

36 048 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 61699
Stav nemovitosti Novostavba
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 6 dny
Plocha užitná 35 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám exkluzivně k prodeji byt v luxusní uzavřené Rezidenci Chateau Troja. Nemovitost se nachází v prestižní lokalitě Prahy 7, v sousedství Trojského zámku a trojských vinic. Dále v bezprostřední blízkosti máme pražskou ZOO a Botanickou zahradu. Areál vznikl z původní barokní usedlosti a z části byly některé budovy a nádvoří zachovány a zrenovovány.

Samotný byt se nachází v novostavbě v přízemí s předzahrádkou (51 m2) s orientací na východ, s dispozicí 1kk (34,7 m2). Po vstupu do bytu je k dispozici prostorná předsíň (7,1 m2), s prostorem pro vestavné skříně, která nám umožňuje vstup do koupelny (4,7m2), kde máme umístěnou vanu, umyvadlo, toaletu a dále vstup do samostatné komory (1,5 m2) s prostorem na pračku a sušičku. Obytná místnost (19,4 m2) s novou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (lednice, myčka, varná deska, digestoř) je prosvětlena francouzským oknem, který umožňuje vstup na zahradu (51 m2). Byt je v nadstandartním provedení se sanitou zn. Villeroy Boch, bateriemi Grohe, v koupelně jsou tepelné rohože v podlaze, podlahy jsou lepené dřevěně, okna jsou hliníková - trojskla s venkovními elektrickými roletami, rekuperace a klimatizace je samozřejmostí. Součástí ceny je i samostatné nadstandardně velké garážové parkovací místo (41,9m2) pro dvě menší auta nebo jedno velké a skútr a prostorný sklep/sklad (13,9 m2), který je umístěný za garážovým stáním, což je velkým benefitem tohoto bytu. Samotné společné prostory jsou též v nadstandardním a reprezentativním provedení, s kamerovým systémem a ostrahou s recepcí 24/7.

Jedná se o lokalitu s velmi dobrou dopravní dostupností MHD, zastávka autobusu je v docházkové vzdálenosti od domu, metro C Nádraží Holešovice do 10 min. autobusem, velmi dobré i dopravní spojení díky tunelu Blanka. Veškerá občanská vybavenost je v místě (restaurace, obchody, pošta, poliklinika Mazurská, OC Krakov, plavecký bazén Šutka, atd.) V pěším dosahu jsou dvě základní školy (státní a soukromá), jazyková škola a gymnázium. Lokalita je bohatá na volnočasové aktivity, ideálním místem na sportování a procházky podél řeky Vltavy či v nedaleké Stromovce. Vřele Vám tuto nemovitost doporučuji pro klidné bydlení. Nemovitost lze bez problému financovat hypotéčním úvěrem, který Vám rádi zprostředkujeme. Pro více informací kontaktujte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti