Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

22 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + poplatky za služby a energie 4.500 Kč, + zálohy za el. energii, + vratná kauce 2 měsíční nájmy, +
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 63 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 9949
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 66 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 63 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Představujeme k pronájmu tento byt 2+kk s celkovou plochou 62,7 m2 + sklepní kóje 3,2 m2, který se nachází v samém srdci Vysočan v původní zástavbě a to jen 5 minut pěšky od metra Vysočanská. Bytový dům „U Akátu“ prošel v nedávné době kompletní vkusnou rekonstrukcí a samotné okolí domu nabídne příjemné zázemí plné zeleně a vzrostlých stromů.
Za dveřmi bytu na vás čeká pořádná porce místa a velkou výhodou je, že byt je již z velké části zařízen vestavěným nábytkem vyrobeným truhlářem na míru a tak případné stěhování bude už hračka.

Bytová jednotka je umístěna v prvním patře cihlového domu s orientací oken na západ a budoucím nájemníkům poskytne opravdu komfortní bydlení. Byt je z hlediska dispozic velmi dobře řešený a dotváří příjemnou vzdušnou atmosféru díky navrženému konceptu vestavěného nábytku od architekta za použití kvalitních přírodních materiálů. Za dveřmi bytu na Vás čeká předsíň s podlouhlou chodbou, ze které jsou se dostáváme do všech místností : technická místnost připravená na připojení pračky a sušičky, koupelna s vanou a toaletou, obývací pokoje s kuchyňskou a jídelní částí, která je kompletně vybavená nábytkem na míru s vestavěnými spotřebiči značky Electrolux (myčka, lednice s mrazákem, digestoř, pečící trouba, varná deska), jídelní část vybavena lavicí na míru včetně kulatého jídelního stolu + 2 židle. Obývací část disponuje pak dalšími úložnými prostory na míru, které dotváří útulný interiér. Poslední místností, kam je možné vstoupit z podlouhlé chodby je ložnice, kde j umístěná manželská postel a velká šatní skříň.
Na podlahách jsou dřevěné parkety (bukové dřevo), v koupelně pak dlažba. Vytápění je řešeno centrálním plynovým kotlem.

Možnost dlouhodobého pronájmu, volný od 1.8.2024.
Cena : nájem 22.000 Kč / měsíc, zálohy na služby a energie 4.500 Kč, + zálohy za el. energii, které budou přepsány na budoucího nájemníka, vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů + rezervační záloha ve výši nájmu za jeden měsíc.

Moderní bydlení nabídne v okolí kompletní občanskou vybavenost a spousty sportovního i relaxačního vyžití jako jsou : cyklostezky, park Rokytka, v docházkové vzdálenosti metro Kolbenova, metro Vysočanská, tramvajová zastávka Poštovská, autobusová zastávka Špitálská nebo Poštovská, restaurace, kavárny, služby, poliklinika, ZŠ i MŠ, obchodní centrum Harfa Fénix a mnoho dalšího. Tady vám rozhodně nic chybět nebude.

V případě zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat realitní makléřku. Na viděnou při osobní prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)
BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)
BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti