Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

11 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Lenka Muselová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 6.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 1673
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 68 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu krásný, slunný byt v ulici Větrná, na sídlišti Šumava v Českých Budějovicích. Jedná se o útulný, čistý byt 2+1 v osobním vlastnictví, umístěný v 7. patře devítipatrového revitalizovaného panelového domu, obklopeného zelení.

Byt má podlahovou plochu 68 m² a je částečně zařízený (kuchyňská linka se sporákem, myčka, lednice, mikrovlnka, jídelní stůl a židle, pracovní stůl, postele, pračka). K bytu náleží balkon s orientací na jihovýchod, poskytující krásný výhled na město i do okolní zeleně, dále praktická komora a sklep o velikosti 1,3 m². Byt má původní jádro, ostatní místnosti byly rekonstruovány, jsou zde nové podlahy, dveře a vyměněná okna.
Dispozice: vstupní chodba s komorou, koupelna s vanou, umyvadlem a pračkou, samostatné WC, kuchyň s linkou a jídelním prostorem, prostorný obývací pokoj s balkonem, větší ložnice. Využití bytu rozšiřuje patrové spaní v hlavní obývací místnosti. V domě je nový výtah, celý dům je velmi klidný, čistý a udržovaný. Parkování před domem.

Byt k dispozici od 1. 8. 2024. Uvedená cena 11.000 Kč je měsíční nájemné bez poplatků za energie a služby. Zálohy na služby a energie jsou 4.500 Kč, vratná kauce 15 000 Kč. Provize realitní kanceláři ve výši 11.000 Kč plus DPH.

Doporučuji prohlídku, byt je světlý, čistý, částečně zařízený, oblíbená dispozice 2+1 s vybudovaný patrovým spaním, klidná lokalita v blízkosti centra, veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, dostatek parkovacích ploch v blízkosti domu. Bytový dům se nachází na sídlišti Šumava s výbornou dostupností, poblíž obchodního domu Čtyři dvory a kina Cinestar. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lenka Muselová
Mgr. Lenka Muselová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lenka Muselová
Mgr. Lenka Muselová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti