Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Markéta Vejvodová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N107442
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 47 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 4.

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu světlý a prostorný byt o dispozici 2KK, který se nachází ve velmi žádané lokalitě Českých Budějovic – na Nádražní ulici. Byt se nachází v 3. patře (4NP) udržovaného cihlového domu s výtahem. Byt o velikosti 52 m2 je dobře dispozičně řešený a skládá se ze zádveří (8,4m2), kam se pohodlně vejde botník i věšák pro návštěvy. Dále se odtud dostaneme do koupelny s vanou a WC (6,1m2). Ze zádveří se též dostaneme do prosvětlené ložnice (12,3m2) a obýváku s kuchyňským koutem (19,5m2). Z pokoje i obýváku můžeme jít na lodžii (5,5m2), kde si vychutnáte snídani při východu slunce. K bytu patří také sklepní kóje a dvě parkovací stání, která jsou k jednání. Dále k bytu náleží sklepní kóje o velikosti 1,1 m2.
Byt je částečně zařízený, a to novou kuchyňskou linkou, která je moderně vybavena spotřebiči včetně sporáku, trouby, mikrovlnky, lednice a myčky. Byt je vytápěn ústředním topením, k dispozici je příprava na internetové připojení.
Byt se nachází v centru města na Nádražní ulice, jen pár minut pěšky od centra města. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace a také autobusovou zastávku. Výhodou je blízkost hlavního vlakového a autobusového nádraží.
Nájemné činí 15.000,- měsíčně, jedno parkovací místo je za 1.500,- měsíčně, úhrada režie je vypočtena na 2.524, - (zálohy na energie, voda), elektriku si budoucí nájemce přepisuje na své jméno a předpokládaná záloha je 1.000, -. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů je splatná při podpisu nájemní smlouvy.
Byt je volný k nastěhování ihned. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem a nekuřáky. Domácí mazlíčci po domluvě. Pokud hledáte útulné a klidné bydlení v srdci Českých Budějovic, neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107442.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Markéta Vejvodová
Mgr. Markéta Vejvodová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Markéta Vejvodová
Mgr. Markéta Vejvodová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti