Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

11 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (20.000,- Kč) a provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Roman Mikita

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 202413882
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 2.
Datum vložení před 9 dny
Plocha obytná 39 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 39 m²

Popis nemovitosti

Hledáte prostorné a zrekonstruované bydlení?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku pronájmu bytu 1+1, o podlahové ploše 35 m2 / o užitné ploše 39 m2, na ul. Ahepjukova v Ostravě-Moravská Ostrava, který se nachází ve 2. patře / 8 zatepleného panelového domu.

V bytové jednotce již proběhla celková rekonstrukce zahrnující kuchyňskou linku vyrobenou na zakázku s vestavěnými spotřebiči (lednice, myčka, trouba, varná deska a digestoř), montáž interiérových dveří včetně zárubní, renovace vstupních dveří, pokládku podlahové krytiny v kombinaci vinylu a dlažby (dřevěné parkety byly renovovány), vyzdění koupelnového jádra, výměnu elektroinstalace, natažení omítek, ponížení stropů sádrokartonovými podhledy, a proběhla celková výmalba. Samozřejmostí jsou už plastová okna, která jsou orientována na jihozápadní stranu. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. Byt celkově působí moderním a pěkným dojmem.

K vybavení patří kuchyňská linka s uvedenými spotřebiči a pračka v koupelně. Součástí pronájmu je také uzamykatelná lodžie v mezipatře a zděný sklep.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu prostorné kuchyně i samotného pokoje, které jsou navíc neprůchozí. Jako benefit můžeme označit spotřebiče v bytě a lodžii v mezipatře.

Dům se nachází v žádané lokalitě s dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (MHD zastávka Ahepjukova nebo Sídliště Fifejdy, MŠ, ZŠ, obchod Hruška...). Jedná se o oblíbené místo díky dobré dopravní dostupnosti po městě.

Možnost nastěhování bude od měsíce srpna, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Roman Mikita
Bc. Roman Mikita
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Roman Mikita
Bc. Roman Mikita
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit