Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 550 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Mynář

36 260 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 1 204 m²
ID nemovitosti 37
Plocha celková 2 818 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 2 818 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečné vesnické stavení s velkým pozemkem, ideální pro milovníky klidného venkovského života či investory hledající komerční příležitosti. Nachází se v malebné jihočeské vesnici Strunkovice nad Volyňkou, v podhůří Šumavy, což zaručuje nádherné přírodní okolí a historický šarm.

Hlavní výhody nemovitosti
Bytová část 5+2: Obytná část domu nabízí velkorysé dispozice s pěti pokoji a dvěma kuchyněmi. V přízemí se nachází obývací pokoj, ložnice, koupelna, spíž a technická místnost. V prvním patře jsou další tři pokoje a koupelna. Obytná část je ve velmi dobrém technickém stavu, připravená k okamžitému užívání. Bytová část prošla částečnou rekonstrukcí: elektrické rozvody, vodní rozvody, nová dřevěná okna, podlahy a vytápění).
Hospodářská část: Budova disponuje množstvím hospodářských prostor, které nabízejí široké možnosti pro realizaci vašich plánů. Můžete zde vybudovat apartmány nebo objekt využívat ke komerčním účelům.
Velký stavební pozemek: Prostorná zahrada je vedena jako stavební pozemek, což nabízí obrovský potenciál k přístavbě zahradního domku či dalších staveb dle vašich představ.
Ideální lokalita: Strunkovice nad Volyňkou se nacházejí v krásném přírodním prostředí s historickým kouzlem. Skvělá dopravní dostupnost zajišťuje pohodlný přístup ke všem důležitým místům.

Detaily nemovitosti
Dispozice bytové části: 5+2
Přízemí: 2 kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna, spíž, technická místnost
První patro: 3 pokoje, koupelna
Technický stav: Velmi dobrý
Hospodářské prostory: Široké možnosti využití pro komerční účely nebo přestavbu na apartmány
Pozemek: Prostorná zahrada vedená jako stavební pozemek

Investiční příležitost
Díky své poloze v podhůří Šumavy a potenciálu hospodářských prostor i stavebního pozemku je tato nemovitost ideální investicí. Můžete zde vybudovat apartmány, které budou přitahovat turisty po celý rok, nebo využít prostory pro jiné komerční aktivity.

Jihočeská vesnice Strunkovice nad Volyňkou je perfektní kombinací klidného venkovského života a dobré dopravní dostupnosti. Nabízí krásné přírodní okolí, bohatou historii a přátelskou komunitu.

Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti vlastnit rozlehlé vesnické stavení s velkým pozemkem v jedné z nejkrásnějších oblastí České republiky. Pro více informací a sjednání prohlídky nás kontaktujte ještě dnes!

PENB – průkaz energetické náročnosti, hodnota G. Novela zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií ukládá realitním kancelářím od 1.7.2015 povinnost zveřejňovat hodnotu energetické náročnosti prodávané nemovitosti. Pokud prodávající nemá průkaz energetické náročnosti (PENB), je zprostředkovatel povinen ze zákona uvést hodnotu G, ačkoliv označení nemusí odpovídat skutečnému stavu nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Mynář
Martin Mynář
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Mynář
Martin Mynář
zobrazit telefon