Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 390 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alex Csizmár

358 630 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 352 m²
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 352 m²
ID nemovitosti 77500
Plocha pozemku 5 388 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte nemovitost ve Španělsku v oblasti Marbella? Rádi Vám poradíme s výběrem. Nabízíme prázdninové nemovitosti, investiční nemovitosti i nemovitosti k trvalému bydlení. Zajistíme pro Vás kompletní realitní servis včetně případného následného pronajímání.

Objevte tento stylový dům se 4 ložnicemi v exkluzivním golfovém resortu Marbella Club, který se nachází na malebných kopcích v Benahavisu. Tato uzavřená komunita obklopená přírodou a luxusními nemovitostmi nabízí jedinečný zážitek z bydlení s elegantní jednoduchostí, stylem a rodokmenem.
Součástí resortu je 18jamkové golfové hřiště navržené Davem Thomasem, které nabízí nádherný výhled na Středozemní moře, Gibraltar a africké pobřeží. Těšit se můžete na golfovou školu, exkluzivní klubovnu, kavárnu, restauraci a vynikající jezdecké centrum pro významné akce.
Tato okouzlující lokalita se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, pouhých 20 minut jízdy od hotelu Marbella Club, Puente Romano a luxusní Zlaté míle. Je také blízko písečných pláží, dalších golfových hřišť, Puerto Banus, San Pedro, Marbella, Estepona a gurmánské vesnice Benahavis.
Tato moderní vila stojí na velkém pozemku o rozloze 5 388 m² a nabízí obytnou plochu 352 m² a terasu o rozloze 185 m². Může se pochlubit nádherným výhledem na moře, hory a golfové hřiště. Vila má 3 stylové ložnice s vlastními koupelnami, útulný obývací pokoj s krbem a minimalistickou kuchyň se špičkovými spotřebiči. Prostorná terasa je ideální pro stolování pod širým nebem a relaxaci.
K dalším prvkům patří 2 parkovací místa, šatní skříně a vestavěné skříně, komora, upravené zahrady a nekonečný bazén se slanou vodou. Tato ekologická nemovitost je ve vynikajícím stavu a zahrnuje luxusní volně stojící vanu, plovoucí schodiště, LED osvětlení, dvojitá skla, klimatizaci a podlahové vytápění.
Tento dům je navržen pro luxusní bydlení a zábavu a kombinuje moderní a severskou estetiku s řemeslnými prvky. Udělejte si z této klidné a stylové oázy v Marbella Club Golf Resort svůj nový domov!

Prodejní cena nemovitosti je 3.390.000 Eur.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alex Csizmár
Alex Csizmár
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alex Csizmár
Alex Csizmár
zobrazit telefon