Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 500 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Pecková

165 042 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Balkóny Terasa
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 245 m²
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti N7032
Plocha pozemku 600 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji vilu, s bezkonkurenčními výhledy na moře, o užitné ploše 245 m2 na pozemku 600 m2 v Milně na krásném chorvatském ostrově Brač. Ostrov je největší ve střední Dalmácii.

Tato vila se čtyřmi ložnicemi a čtyřmi koupelnami nabízí moderní vybavení včetně Wi-Fi, klimatizace a satelitní TV s plochou obrazovkou. Pro návštěvy nebo společný čas s rodinou je v domě velký obývací pokoj a též jídelna. Klade se zde velký důraz na technické zpracování a kvalitu provedení. Odpočinek si můžete dopřát na prostorné terase s dostatkem místa pro venkovní aktivity jako například koupání v venkovním bazénu. K dispozici je též krb v domě a venkovní grill. K vile náleží venkovní parkovací stání.

Milna je obec a rybářské středisko na západním pobřeží ostrova Brače. Leží ve stejnojmenné zátoce, která je nejbezpečnějším přírodním přístavem na ostrově. Jedná se o skvělou lokalitu s dobrou občanskou vybaveností. Nemovitost se nachází jen pár kroků od krásných pláží. Na Brači najdete různé typy pláží - od těch s jemnými oblázky s pozvolným přístupem do vody, přes upravená betonová plata po skalnaté pobřeží. Oblast je známá bohatou přírodou i gastronomickými pochoutkami. Na Brači můžete ochutnat řadu místních vín. V nedalekém městečku Bol je zázemí pro tenisty, vyznavače windsurfingu a také vyhlášená pláž Zlatni rat.

Cesta trajektem ze Splitu trvá přibližně 50 minut.

Pro více informací o nemovitosti nebo zájem o sjednání infomační schůzky či prohlídky neváhejte kontaktovat makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Pecková
Veronika Pecková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Pecková
Veronika Pecková
Telefon zobrazit telefon