Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 949 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Simona Zadražilová

37 952 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105943
Stav nemovitosti Projekt
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 7 dny
Plocha pozemku 489 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 139 m²

Popis nemovitosti

Prodej řadového domu, Želeč u Tábora.
V malebné a velmi dynamicky se rozvíjející obci Želeč, 12km od Tábora, Vám aktuálně nabízíme připravovaný projekt 6 řadových nízkoenergetických rodinných domů. Domy Vás zaujmou svou jednoduchostí, svěžím designem a vysokou praktičností. Každý dům má dvě nadzemní podlaží, balkon, terasu, zahradu, garáž a garážové stání.
Rodinný řadový dům A o celkové ploše místností cca 138,58m2 a zastavěné ploše cca 100,20m2 je krajní dům, kde je velkou výhodou vlastní zahrada ze tří stran domu a celkově větší plocha zahrady cca 349m2.
V 1.NP domu se kromě vstupního zádveří nachází chodba se schodištěm, ze které lze vstoupit do hlavní obytné místnosti domu tj. obývacího pokoje s kuchyní. Z obývacího pokoje je pak přímý vstup na zastřešenou terasu, která plynule přechází do pobytové zahrady domu. Z chodby je rovněž přístup do garáže a také do sociálního zařízení. Z garáže je také vstup do technické místnosti se vstupem na terasu.
Z chodby se po schodech se dostanete do 2.NP, kde jsou k dispozici tři prostorné ložnice a velká koupelna s WC, sprchou, vanou a dvojitým umyvadlem. Z chodby a z jedné z ložnic je rovněž vstup na venkovní balkon/ terasu s výhledem před dům.
Dům bude napojen na elektřinu 230 i 400V, veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění a ohřev teplé vody bude zajišťovat tepelné čerpadlo vzduch voda s teplovodním podlahovým vytápěním v obytných místnostech, chodbách a v sociálních zařízeních, kde jsou ještě doplněny otopné žebříky. Na střeše domu bude instalována fotovoltaická elektrárna o jmenovitém výkonu cca 2,7kWp (6x450Wp). Pro akumulaci vyrobené elektřiny bude instalována dělená nádrž na teplou vodu a otopnou vodu s objemem cca 400l. V garáži popř. na fasádě domu bude osazen dobíjecí WallBox pro dobíjení elektromobilu. V obytné místnosti v přízemí budou v nápojném bodu přivedeny instalace pro napojení kych. linky a spotřebičů, dále bude v obytné místnosti možnost osazení krbu nebo krbových kamen. Bližší informace o jednotlivých konstrukcích, zařizovacích předmětech a vybavení domu jsou uvedeny v kvalitativním standartu domu. Klientské změny povrchových úprav, zařizovacích předmětů apod. jsou možné.
Obec Želeč je ideálním místem pro bydlení, aktivní odpočinek a relaxaci. V obci je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchod, pošta, lékař, restaurace, vinárna, muzeum, kadeřnictví, knihovna, klubovna, relaxační centrum). Rozsáhlé možnosti turistiky, cykloturistiky a dalších sportovních aktivit (rybářský spolek, cykloteam, sportovní areál), houbaření apod.
PENB: třída B- velmi úsporná
Nenechte si ujít příležitost vlastnit tento výjimečný rodinný dům a poskytnout Vaší rodině kvalitní moderní bydlení.
Kontaktujte nás ještě dnes. V případě zájmu Vám zajistíme financování za nejlepších podmínek.

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105943.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Simona Zadražilová
Simona Zadražilová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Simona Zadražilová
Simona Zadražilová
zobrazit telefon