Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Barbora Provinská

25 403 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 380
Plocha pozemku 100 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 900 m²

Popis nemovitosti

Nabízím vám zajímavý objekt nejen k bydlení, ale i k podnikání v obci Zálezly u Čkyně. Zastavěná plocha objektu činí 279m2, podlahová plocha pro využití je větší než 900m2. Objekt je napojen na veškeré inženýrské sítě, nachází se přímo uprostřed této obce.

V přízemí se nachází hospoda, v současnosti sloužící pouze pro podávání nápojů. Současná kapacita hospody je 40 lidí v hlavním sále, ve vedlejším salonku je prostor pro dalších 25 zákazníků. Po rekonstrukci nabízí obrovský potenciál pro komerční využití, jako restaurace, penzion nebo ubytovací zařízení. S odpovídající investicí do renovace a modernizace, ale zároveň zachováním genia loci může tento dům nabídnout pohodlné prostředí pro možné majitele vybudovaných apartmánů, nájemníků či ubytovaných hostů.

Hospoda 121 m2

Kuchyně u hospody 17m2

Garsonka v přízemí 43m2

Prostory v prvním patře 226m2

V druhém patře se nachází několik pokojů různých velikostí, včetně jednoho možného apartmánu s vlastní koupelnou a kuchyňským koutem. V tomto patře je možnost k jednomu z vybudovaných apartmánů vybudovat terasu s výhledem do krásné přírody.

K domu patří menší pozemek o výměře 100m2 s možností vytvoření venkovního posezení k hospodě, po rekonstrukci stávajících dřevníků je možné mít dvě garáže k případným apartmánům.

Objekt s historií a možností různých využití určitě představuje zajímavou investici. Pro vás, kteří hledáte kombinaci bydlení a podnikání, může být tato nabídka velmi lákavá. Vzhledem k budoucí možnosti pronájmu nebo prodejů nově vybudovaných bytů a provozování hospody je tak zde i potenciál pro zajímavé zisky.

Přítomnost krásné přírody v okolí nabízí možnosti pro relaxaci a rekreaci, vedou zde cyklostezky a objekt stojí na velmi strategickém místě, kdy je blízko do Strakonic, Prachatic , Volyně, kde je zároveň mnoho pracovních příležitostí.

Pokud vás tato nabídka zaujala, doporučuji provést detailní prohlídku objektu a zvážit veškeré možnosti využití.

KAPITOL Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky jedinečným podmínkám u všech finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti na jednom místě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Barbora Provinská
Barbora Provinská
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Barbora Provinská
Barbora Provinská
zobrazit telefon