Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ilona Vazačová

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10161
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha obytná 100 m²
Plocha zastavěná 145 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 125 m²
Plocha užitná 125 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 1 388 m²
Plocha nebytová 125 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji novostavbu, nízko energetického rodinného domu ve Vlastci, který se nachází 10 km od Písku.

Jedná se o difuzně otevřenou dřevostavbu kolaudovanou v roce 2021 s odvětrávanou fasádou v kombinaci Sibiřský modřín/Cetris o dispozičním řešení 4+1 se zastřešenou terasou, bazénem, zcela novým zahradním domkem, ve kterém uložíte vše potřebné a zateplenou dílnou s dalším úložným prostorem na půdě.

Při vstupu do domu se nachází prostorná vstupní hala se šatní skříní, odkud je přístupná první koupelna domu s vanou, toaletou a místem pro pračku a sušičku.

Z haly je vstup do přízemí, ve kterém je obývací pokoj, obytná kuchyně, spíž a ložnice, ke které náleží druhá, menší koupelna se sprchovým koutem. Jistě velmi oceníte, že z každé místnosti domu je přímý vstup na terasu nebo pozemek.

V podkroví jsou dvě místnosti, které jsou nyní využívány jako pracovna a dětský pokoj.

Dům je velice příjemný, světlý, bezbariérové přízemí, zůstane částečně zařízen. Je velmi útulný a praktický. Důležité jsou navíc následující technické parametry: okna jsou s izolačním trojsklem, je zde podlahové elektrické vytápění (v přízemní ložnici a kuchyni je přímotop), dalším zdrojem tepla je tepelné čerpadlo vzduch/vzduch, TUV je zajištěna fotovoltaickým ohřevem, voda je z vlastní studny s úpravnou vody, kanalizace je řešena do jímky (obec plánuje vybudování veřejné kanalizace). Dům má klimatizaci. Rádi Vám předložíme roční náklady majitele, které jsou velmi příznivé.

Pozemek je celý oplocený, přístupný elektrickou posuvnou bránou. Dům je zabezpečen kamerovým systémem s možností rozšíření, je zde příprava pro EZS.

Zahrada, na které budete mít absolutní soukromí a klid má udržovaný trávník, téměř jako na golfovém hřišti. Pohledová strana z terasy je osázena již vzrostlým, bohatým, živým plotem z habru. Na zahradě jsou různé ovocné stromy, dětská houpačka, místo pro ohniště s posezením a přístřeškem pro uložení dřeva.

Dům se nachází na bezpečné, klidné ulici, která je dále průjezdná do místní části Struhy.

Opravdu jen několik metrů od domu je vlaková zastávka, do obce je pravidelná autobusová doprava z Písku. V obci je dětské hřiště a multifunkční hřiště. Pořádají se zde časté kulturní akce, v provozu je hospoda. V blízkosti jsou oblíbené turistické cíle jako např. hrad Zvíkov, řeka Otava a Vltava, cyklo stezka, pro příznivce regionálních potravin je nedaleko ekofarma Struhy.

Součástí inzerátu jsou 2D a 3D půdorysy s výměrami jednotlivých místností a video. Některé realitní servery zveřejnění videa nepodporují, pokud se Vám video nezobrazuje, rádi Vám ho na vyžádání zašleme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ilona Vazačová
Ilona Vazačová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ilona Vazačová
Ilona Vazačová
zobrazit telefon