Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Andrea Kohoutová

50 467 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 26741
Plocha pozemku 783 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Parkování Garáž
Datum vložení před 19 dny
Plocha užitná 266 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji dvougenerační vilu v žádané lokalitě v Táboře v ulici Kvapilova. Tento dvoupodlažní dům z roku 1969 je zasazen do klidné části města, přesto však v pohodlné docházkové vzdálenosti do centra. Nabízí ideální kombinaci prostoru, klidu a pohodlí, ať už hledáte rodinné bydlení nebo výhodnou investici. K domu patří pozemek o celkové rozloze 783 m2. Je rozdělen na menší předzahrádku a prostornou zahradu za domem, která přímo vybízí k posezení a zahradničení.

Pro vaší lepší orientaci v dispozicích jednotlivých pater doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky a viedeoprohlídky umístěné včetně půdorysů v inzerci domu.

Dům je v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu, což poskytuje skvělou příležitost pro budoucí úpravy dle Vašich představ.
V 1. patře najdete byt o dispozici 3+1 s balkónem, který nabízí krásný výhled do zahrady. Dále se zde nachází spíž, samostatné WC a koupelna s vanou.
Ve 2. patře se nachází byt 2+1 s balkonem s možností úpravy na 3+1. Dále se v tomto patře nachází spíž, sklad a opět samostatné WC a koupelna s vanou.
Balkony v obou patrech jsou orientovány do zahrady a poskytují tak dokonalé místo pro relaxaci s výhledem do zeleně směrem k rybníku Jordán.
Suterén nabízí praktické úložné prostory, garáž, kotelnu a prádelnu. Vjezd do garáže je zajištěn přímo z ulice, což je velkým komfortem pro každodenní život.

Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění je řešeno centrálně kotlem na tuhá paliva a ohřev vody zajišťují bojlery.

Kvapilova ulice je vyhledávanou lokalitou, která nabízí klidné sousedství, dostatek zeleně a zároveň snadný přístup ke všem důležitým bodům ve městě. Tato nemovitost Vám dává možnost bydlet ve výjimečné části Tábora s veškerým zázemím na dosah ruky.

Dům lze financovat hypotékou. Výhodné financování s garancí vrácení rezervačního poplatku vám zajistíme v rámci realitních služeb zdarma.

Pro bližší informace a osobní prohlídku kontaktujte makléřku zakázky Ing. Andreu Kohoutovou.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Andrea Kohoutová
Ing. Andrea Kohoutová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Andrea Kohoutová
Ing. Andrea Kohoutová
Telefon zobrazit telefon