Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 690 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

19 890 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
ID nemovitosti 390420
Plocha pozemku 988 m²
Plocha zastavěná 100 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 6 dny
Plocha obytná 116 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Kanalizace Žumpa, septik
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 149 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům s krásnou zahradou v Sudoměřicích u Tábora, který se nachází na okraji obce, poblíž úžasné přírody České Sibiře. Svým majitelům tak zaručuje dostatek soukromí, současně má však i skvělou dostupnost do centra obce i do nedalekého Tábora (12 km).

Jedná se o přízemní dům s obytným podkrovím, který tvoří západní polovinu dvojdomku. Nachází se na pozemku o celkové výměře 988 m², užitná plocha domu je 149 m². Objekt je částečně podsklepený (32,6 m²). Zahrada je skvěle udržovaná, zatravněná, osazená dřevinami, keři a květinami. Na zahradě se též nachází sklad nářadí (21,6 m²), na nějž navazuje příjemné kryté posezení se zahradním krbem.

Dispoziční řešení (viz též fotogalerie „půdorys domu“):
1.NP: zádveří (5,67 m²), chodba (8,79 m²), kuchyně s jídelnou (13,45 m²), obývací pokoj (19,48 m²), ložnice (15,38 m²), sklad (2,87 m²), koupelna s WC (6,52 m²)
2.NP: chodba a schodiště (14,46 m²), pokoj (29,84 m²)

Přízemí s patrem propojují dřevěné schody v chodbě.

Nemovitost prošla v letech 1990 - 2005 následujícími vnitřními stavebními úpravami: rekonstrukce koupelny, instalace sádrokartonových podhledů v 1.NP, zateplení podkroví s tepelnou izolací a provedení sádrokartonového podhledu v podkroví, oprava podlah přízemí i v podkroví, zateplení obvodového zdiva přístavby, výměna oken za plastová s izolačním dvojsklem. Střecha je též po rekonstrukci, ve velmi dobrém stavu. Rozvody vody jsou v plastu, elektřina v mědi. Stavba nevykazuje statické ani vlhkostní poruchy.

Dům je nyní ve skvělém stavu a nabízí se k okamžitému užívání, bez nutnosti větších úprav. Lze ho využívat jak k trvalému bydlení, tak k rekreaci. Dům bude prodán včetně veškerého vybavení (nábytek, spotřebiče, atd.). Podmínkou prodeje je předání domu nejdříve k 1.10.2024.

Zdrojem vytápění jsou radiátory umístěné po celém domě, které lze vytápět pomocí elektrokotle (výkon 9 kW). Jako sekundární zdroj tepla pro dotop domu slouží krbová kamna umístěná v obývacím pokoji. Ohřev vody je zajištěn bojlerem (60 l).

Zásobování objektu vodou je zajištěno ze stávající kopané studny. Odpad je sveden do septiku s přepadem (napojení do veřejné kanalizační šachty).

V blízkosti domu se nachází rybník Černý s možností letního koupání, dětské hřiště a obchod s potravinami COOP Jednota. Praktický lékař a mateřská a základní škola jsou k dispozici v nedalekém Borotíně (4 km).

Sudoměřice u Tábora jsou obec, která se nachází na trase Praha – Tábor, autem jste během chvilky na dálnici D3 a výhodou je i blízké autobusové a vlakové nádraží.

Pro bližší informace a sjednání prohlídky mě prosím kontaktujte, budu se těšit na osobní setkání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Kamila Bártů
Mgr. Kamila Bártů
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Kamila Bártů
Mgr. Kamila Bártů
zobrazit telefon