Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 100 000 Kč

D

Méně úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Markéta Jiskrová

31 154 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 387871
Plocha užitná 215 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 10 dny
Plocha zastavěná 133 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Tato funkcionalistická vilka se zahradou orientovanou na jižní stranu se nachází v jedné z nejprestižnějších ulic ve Strakonicích. V této ulici byly v 70.letech 20. století postaveny pouze rodinné domy ve stylu funkcionalismu. Některé jsou v původním stavu, jiné již velmi vkusně zrekonstruovány. Vilka, která je nyní na prodej, je v původním stavu a vy si ji můžete zrekonstruovat zcela podle svých představ.
Jednoduchý tvar, rovná střecha a nadčasový design, který se neokouká ani za 100 let. Pokud tomuto domu vdechnete nový život, získáte opravdový klenot k bydlení.

V přízemí rodinného domu je je obývací pokoj, jídelna se vstupem na terasu a zahradu a samostatná malá kuchyň s přilehlou komorou na potraviny. Dále je zde menší koupelna se sprchovým koutem a ze vstupní haly je možné sejít do sklepních prostor domu. Pod nezastřešenou terasou je situována druhá garáž.

V patře jsou tři samostatné ložnice, pracovna a druhá koupelna s vanou. Z prostřední ložnice je vstup na balkon s výhledem do zahrady.
Zahrada je lehce svažitá, orientovaná na jižní stranu a poskytuje dostatek prostoru pro zapuštěný bazén o rozměrech 3,5m x 5,5m. Na zahradě jsou vysazeny ovocné stromy, jehličnany i okrasné keře. V dolním rohu zahrady je skleník.

Velmi jednoduchou úpravou dispozice přízemí získáte moderní vzdušné prostory odpovídající současným trendům rodinného bydlení.

Základy domu tvoří betonové pasy, na zdivo byly použity polystyrenové tvárnice s betonovou výplní. Dům je navíc zateplen polystyrenem, který je pod fasádou. Dům má tedy velmi dobrou izolaci a bude dostačující pouze nová fasáda. Současná fasáda domu je krémová, tzv. břízolit. Vnitřní omítky jsou vápenné štukové.
Stropy jsou keramické. Střecha je plochá s vnitřním svodem a živičnou krytinou. Dům je vytápěn centrálně pomocí plynového kotle, ale v rámci celkové rekonstrukce lze samozřejmě přejít na efektivnější spotřebu elektřiny a vytápění, plynový kotel vyměnit za čerpadlo a na střechu položit fotovoltaické panely.
Voda se ohřívá pomocí elektrického bojleru. V domě jsou plastová bílá dvojskla z roku 2002. Dům je připojen na kanalizaci a vodovodní řad.

Prohlídkové dny: 4.-5.května 2024 (termín a čas si prosím rezervujte)

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (5)
small left
small right