Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

10 490 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Hladílek

44 488 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10187
Stav nemovitosti Rozestavěný
Plocha obytná 126 m²
Plocha zastavěná 156 m²
Datum vložení před 4 dny
Plocha celková 126 m²
Plocha užitná 126 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 507 m²
Plocha nebytová 126 m²

Popis nemovitosti

Toužíte po klidu venkova, ale potřebujete mít centrum velkoměsta na dosah?

Přesně takovou kombinaci najdete v novostavbách na Srubci. Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme 4 moderní bungalovy v blízkosti lesa, na konci klidné ulice Lipová. Dostatek prostoru pro celou rodinu, ve městě jste za 15 minut a MHD máte téměř za rohem.

Interiéry mají důvtip!

Jen si to představte. Posezení s rodinou a přáteli v místnosti, která spojuje obývací pokoj a kuchyni. Všichni se sem pohodlně vejdete a jako hostitel nikdy nepřijdete o důležité momenty konverzace, až půjdete do lednice pro další láhev vína nebo doplnit brambůrky.

Druhý den ráno, až bude dům prázdný a vy budete mít chvilku, než začnete svůj den naplno, posedíte s voňavou kávou u jídelního stolu. Na malou chvíli se zadíváte obrovskými čtyřmetrovými prosklenými dveřmi (stavaři říkají HS portálem) přes krytou terasu do tichého lesa. Vnímáte jen ten klid.

S ranní frontou na koupelnu je konec, máte totiž dvě. O to, kdo si dá vanu a kdo sprchu si můžete střihnout. V koupelně nehučí pračka a sušička, protože je na ní připravené místo v technické místnosti. Za chladných rán neškrabete auto, jelikož stojí v prostorné garáži, případně pod krytým parkovacím stáním.

Je libo podlahy a obklady podle svého?

Právě teď máte možnost ovlivnit poslední dokončovací práce na interiérech. Chcete mluvit do výběru podlah a obkladů? Pak byste se měli nejpozději do srpna rozhoupat k rozhodnutí.

Dům za cenu 10490000 si převezmete s hotovými podlahami, koupelnami i dveřmi. Stačí, když si po koupi pořídíte kuchyňskou linku a osvětlení, přivezete nábytek a můžete vesele začít bydlet. Venkovní žaluzie, oplocení nebo zavlažování trávníku už bude na vás.

Co ocení vaše peněženka i duše ekologa?

Vytápění i ohřev vody zajišťuje úsporné tepelné čerpadlo zn. Panasonic. Spojení moderního a úsporného řešení dokládá i technické řešení domu – byly použity broušené cihly o šíři 24 cm a zateplení obálky budovy 20 cm. Díky tomu je dům zařazen do nejnižší energetické třídy A - mimořádně úsporná.

Čeká na vás velkorysá užitná plocha 126,87 m² (včetně kryté terasy a garáže). Výměry a přesné dispozice vám zašleme po odeslání poptávky.

Lokalita, která stěží hledá konkurenci

Klid lesa hned za domem už jsme zmínili, ale tím to zdaleka nekončí. Jestli už jste dostatečně zrelaxovaní, můžete popracovat na své fyzičce na workoutovém hřišti. Až zatoužíte po ruchu velkoměsta, zastávka MHD je jen 150 metrů od vás. Srubec má ale vlastní školku i školu, poštu, sámošku nebo restauraci. Když se vám nebude chtít, do města ani nemusíte.

Za chvíli je hotovo!

Dokončení domů je plánováno na 30. 11. 2024. Pokud byste tedy zvažovali, že oslavíte letošní Vánoce pod novou střechou, neváhejte nás kontaktovat vyplněním poptávky v dolní části inzerátu. Domluvíme s vámi prohlídku a odpovíme na vaše otázky. Do 30 minut obdržíte odpověď s veškerými informacemi na e-mail, který uvedete. (Pokud vám e-mail nepřišel, zkontrolujte ještě nevyžádanou poštu.)

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Hladílek
Martin Hladílek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Hladílek
Martin Hladílek
zobrazit telefon