Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

350 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

  • + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
big left
big right
Nemovitost nabízí
Infolinka (Slovinsko - Chorvatské Reality)

1 536 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Zdroje vody Místní zdroj
ID nemovitosti 149421551
Plocha užitná 220 m²
Elektřina 230 V
Balkóny Terasa
Datum vložení před 20 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný

Popis nemovitosti

Přemýšlíte o tom, že byste si vyzkoušeli středomořský život a přestěhovali se do ciziny? Nebo že byste si tam pořídili nemovitost, kterou byste mohli pronajímat turistům?
Právě máme jednu takovou ideální nemovitost v nabídce. Tento dvoupatrový dům se nachází na krásném ostrově Vir, pouhých 300 m od moře. Rozkládá se na pozemku o velikosti 386 m2 a jeho užitná plocha činí 220 m2.
Do domu vcházíte skrze zimní zahradu. Tato prosklená obytná místnost přičleněná k budově, Vám zajistí možnost úkrytu za každého počasí. Máte zde k dispozici příjemné posezení na přirozeném světle, které sem přivádí velká okna.
V přízemí naleznete prostorný obývací pokoj, který je spojený s kuchyňským koutem a jídelnou. Kuchyň je vybavená veškerými spotřebiči, které jsou potřebné pro pohodlnou přípravu jídla a je připravená k okamžitému použití.
Pro pohodlí k odpočinku Vám v tomhle patře poslouží dvě ložnice, které disponují dostatečnými úložnými prostory. Pro maximální komfort je zde také koupelna se sprchovým koutem a WC.
První patro čítá také obývací pokoj s kuchyní a další 3 ložnice, ke kterým náleží další dvě koupelny s WC. Kromě toho je zde také prostorná terasa, na které se můžete opalovat, nebo jen sledovat okolí a popíjet svůj oblíbený drink.
Na dvoře Vás zajisté potěší zastřešená terasa, ke které náleží letní kuchyně, dominující velkým venkovním krbem, na kterém si můžete s rodinou a přáteli připravovat nejrůznější speciality, anebo si jen tak povídat na vedlejším posezení při zvuku praskajícího ohně.
Dům je ve velmi dobrém stavu, klimatizovaný, prodává se zařízený. O Váš tepelný komfort se zde postará klimatizace. K zásobování vodou slouží studna.
V přízemí je garáž, do které se vejde jeden automobil a další parkovací místo je možné na dvoře před domem.
Ostrov Vir Vás nadchne různorodostí krajiny, čistou průzračnou vodou, rozmanitými plážemi a ke svému si přijdou i gurmáni, kteří si zde mohou vychutnávat nesčetné množství chorvatských specialit. Od pevniny je ostrov oddělen moderním mostem, po kterém se dostanete na silnici, která Vás do půl hodiny jízdy autem dostane například do chorvatské metropole – Zadaru, která nabízí další bohaté možnosti vyžití.
Nenechte si tuto nabídku v atraktivní lokalitě u moře ujít a neváhejte se nám ozvat. Rádi s Vámi domluvíme prohlídku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (593)
small left
small right