Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

18 500 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Pavel

78 458 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Dřevěná
Parkování Vlastní parkovací stání
Datum vložení před 23 dny
Plocha pozemku 1 122 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Vytápění podrobnosti Podlahové vytápění
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha obytná 238 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Sporák
ID nemovitosti 5098-P
Plocha celková 1 122 m²
Plocha užitná 260 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům – chalupu se dvěma apartmány v Přední Výtoni, pár minut od Lipna nad Vltavou. Podlahová plocha domu je 238 m2 a celková výměra pozemku 1.122 m². Objekt je napojen na kanalizaci, voda je přivedena z 25 metru hlubokého vrtu s výbornou pitnou vodou.
Chalupa obsahuje dvě totožné samostatné jednotky s vlastním vstupem: 4+kk o výměře 130 m2 disponuje prostorným zádveřím, technickou místností, koupelnou se saunou, samostatné WC, dále prostor navazuje na rozsáhlý obývací pokoj, spojený s kuchyní a vstupem na modřínovou terasu o dalších 24 m2 s orientací na jih. V podkroví jsou k dispozici tři pokoje a druhá koupelna s WC. Cena již zahrnuje vybavení jako je sauna, kuchyňská linka, lavice a velký stůl, postele v pokojích, komody, vše vyrobeno na zakázku z masivního smrkového dřeva. Výhodou jsou nadstandardní sanitární vybavení, pod-omítkové baterie, velkoformátové ker. obklady. Chytrá domácnost Loxone s ovládáním přes telefon. Krásný dřevěný interiér je vytápěný podlahovým topením s ovládáním přes telefon, trámové stropy, nadkrokevní izolace díky které jsou v podkroví vidět masivní trámy a krov celé střechy. Dřevo je zcela přírodní, bez povrchových nátěrů. Celý prostor je velice příjemný s vůní dřeva a navozuje klidný a výjimečný zážitek. Dům leží na pozemku o ploše 1.122 m2, každá půlka chalupy má své vyhrazené parkoviště z kamenných odseků v hnědé barvě.
Celá lokalita je obklopena přírodou a lesy. Obecní cesta vede přímo k objektu, směr na Svatý Tomáš. Z Přední Výtoně se můžete vydat na kole po stezce kolem Lipna do Frymburku a přívozem zpět na Frýdavu a do Přední Výtoně. Pláž, obchod s potravinami a restaurace se nachází přímo v obci. Je zde také možnost koupit polovinu domu za cenu 9.690.000,- Kč.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Pavel
Michal Pavel
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Pavel
Michal Pavel
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit