Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

12 749 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena včetně právního servisu a provize.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Vondráček

54 068 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Vytápění podrobnosti Plyn, Krbová kamna, Radiátory
Datum vložení před 20 dny
Plocha pozemku 582 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Parkování Parkování na ulici
Wc Splachovací
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 315 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Sporák, Myčka, Obývací stěna, Postele
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2153751751
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 228 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovoluji nabídnout prostorný a světlý rodinný dům s okrasnou zahradou a venkovním bazénem v klidné a žádané lokalitě - čtvrti, která prošla kompletní rekonstrukcí komunikace : chodníky, inženýrské sítě a zeleň.

Podsklepený dům, s orientací severně (pohled do zahrady ) a s orientací jižně ( pohled do ulice ), sestává ze čtyrech pater : suterén, přízemí, první patro a podkroví. Vzhledem k tomu, že přízemí, první patro s podkrovím odděluje centrální schodiště tak lze uvažovat každé z těchto pater jako samostatnou bytovou jednotku.

Přízemí o dispozici 3+1 nabízí předsíň oddělující dětský pokoj, koupelnu a obývací pokoj. Dětský pokoj (S) je průchozí šatnou do koupelny (S) s WC a vanou. Stejně tak i obývací pokoj (J), disponující funkčním krbem, je průchozí do kuchyně (J). Podlahou krytinu obývacího pokoje tvoří plovoucí podlaha, v případě kuchyně a dětského pokoje je to dřevěná podlaha. Krytinu koupelny a chodby tvoří keramická dlažba.

První patro s podkrovím lze chápat jako mezonetový byt o dispozici 5+0, tj. bez kuchyně ( ta se původně nacházela v místě současné ložnice ). První patro je rozděleno na dvě části.

V první části nalezneme předsíň oddělující WC, technickou místnost a průchozí ložnici (S), která propojuje samostatný dětský pokoj (J) s koupelnou (S) s vanou. Podlahovou krytinu ložnice a dětského pokoje tvoří dřevěná podlaha, koupelny a WC dlažba a předsíně PVC.

V druhé části nalezneme samostatnou koupelnou (S) se sprchovým koutem + WC a průchozí pracovnu (S), kterou s podkrovím spojuje dřevěné schodiště. V otevřeném podkroví nalezneme 2 ložnice (S/J), které propojuje chodba s posezením. Podlahové krytiny keramická dlažba pro koupelnu, pracovna a celé podkroví disponují dřevěnou podlahou.

Suterén tvoří sklepní prostory užívané převážně jako sklad, nalezneme zde prádelnu se samotnými měřáky vody pro každé patro a technickou místnost s plynovým kotel zn. Vaillant zajišťující vytápění radiátory celého domu. Každé patro disponuje vlastním bojlerem. Místnosti sklepu lze díky jejich velikostem a světelnosti uzpůsobit pro wellness.

Udržovaná okrasná zahrada nabízí posezení a kůlnu ve své přední části. V zadní části zahrady je umístěn venkovní bazén s filtrací a houpačka.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí v letech 2005 - 2010, je plně zařízen a vybaven. Bezpečnostní systém JABLOTRON lze dálkově ovládat pomocí telefonu. Hlavní vchod chrání bezpečnostní dveře. Okna v přízemí s orientací do ulice jsou polepeny bezpečnostní fólií.

Objekt je vhodný pro větší rodinu anebo také jako investiční příležitost generující pasivní příjem.

Centrum města - centrum obchodu a služeb - vzdáleno 10 min. pěšky. MŠ, ZŠ, SŠ v dochází vzdálenosti. Dálnice D4 mezi Příbramí a Pískem dokončena 12/2024.

Energetický štítek není prozatím k dispozici a proto uvádíme třídu G - mimořádně nehospodárné.

Majitelé si vyhrazují právo vybrat zájemce s nejvyšší nabídkou.

Těším se na Vás na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Tomáš Vondráček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

Tomáš Vondráček
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti