Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

16 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • možnost převzetí hypotečního úvěru s úrokovou sazbou 2,6%, zbývající délka fixace 8 roků
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ilona Vazačová

73 717 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10108
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 169 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 10 dny
Plocha celková 169 m²
Plocha nebytová 169 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 126 m²
Plocha zastavěná 106 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji novostavbu luxusního rodinného domu v Písku na Hradišti ul. K Lipám. Nabízená nemovitost je součástí uzavřeného rezidenčního areálu.

Dispoziční řešení domu je 4+kk s garáží, terasou, bazénem a zahradním domkem. Nebylo zde šetřeno na zařizovacích předmětech a vybavení, které je součástí prodeje. Tento tzv. chytrý dům je vybaven technologiemi, které Vám zvýší pohodlí užívání domu, zaručí so nejvyšší bezpečí a sníží náklad na provoz.

V přízemí domu je zádveří, ze kterého je vstup do garáže a dále pak do přízemních prostor, které jsou tvořeny obývacím pokojem volně spojeným s obytnou kuchyní. Velmi vkusná kuchyňská linka je vybavena spotřebiči AEG nejvyšší třídy a vestavnou americkou lednicí Liebherr ECBN. Milovníci vaření si přijdou na své, je zde dostatek pracovních i úložných prostor. Z obývacího pokoje je vstup na terasu, na které je bioklimatická pergola, která Vám zajistí soukromí, ale hlavně příjemné klima v letních měsících, její jednotlivé žaluzie a lamely střechy jsou na dálkové ovládání. Jistě oceníte, že z kuchyně i z obývacího pokoje volně vstupujete k zastřešenému bazénu se slanou vodou a můžete pokračovat dále na zahradu. Zastřešení bazénu je jedno z nejnižších, takže Vás na pozemku neruší nevzhledná konstrukce.

Pod otevřeným schodištěm je praktická spíž. V přízemí je koupelna s toaletou a sprchovým koutem.

V patře jsou tři ložnice, každá se svým vstupem. Dále je zde velkorysá koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Nejen dámy okouzlí prostorná šatna.

Všechna okna v domě jsou s předokenními žaluziemi. V domě jsou jednotné dubové podlahy kvalitní zn. Esco. V koupelnách jsou zařizovací předměty zn. Villeroy & Boch a Hansgrohe. V celém domě je podlahové topení a klimatizace.

Parkovat můžete v garáži, před garáží a na dvou parkovacích místech před domem.

Zahrada je zatravněna, její hranice jsou definovány živým habrovým plotem. Na zadním konci zahrady je zděný zahradní domek, který slouží pro uložení zahradní techniky a nářadí. V domě může zůstat dle dohody veškeré zařízení. Tzn. vezmete si své osobní věci a můžete hned bydlet. Navíc Vám můžeme nabídnout převzetí hypotečního úvěru s bezkonkurenční úrokovou sazbou a fixací ještě sedm roků.

Doporučujeme Vám prohlédnout si fotogalerii, jejíž součástí jsou 2D a 3D půdorysy. Součástí inzerátu je video, některé realitní servery jeho inzerci však neumožňují, rádi Vám ho na vyžádání zašleme.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (21)
small left
small right