Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

29 263 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha obytná 130 m²
ID nemovitosti 2024-02-21
Plocha celková 538 m²
Plocha užitná 130 m²
Datum vložení před 20 dny
Plocha pozemku 538 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Život na zámku byl váš sen?
Co takový malý zámeček se zahradou? Tato krásná prvorepubliková vila byla průběžně velmi dobře udržovaná a díky tomu si zachovala svoje elegantní kouzlo jak z černobílých filmů... Budete to právě vy, kdo vdechne nový život této úžasné stavbě z roku 1928? Dostanete se k ní alejí voňavých sakur krátkou procházkou z centra Kroměříže.

V přízemí je prostorný obývák (29m2) s původními parketami v perfektním stavu. Celých sto let byly chráněny kobercem, takže jsou opravdu jak nové. Proměňte jej v taneční parket při poslechu hudby, sejděte se celá rodina, veďte tu obchodní jednání... Budete tu mít pocit, že každou chvíli vejde Oldřich Nový s Natašou Gollovou, aby si s vámi dali skleničku dobrého pití...
Dále je v přízemí kuchyň a za ní koupelna. Tady by stálo za úvahu rozšíření kuchyně a koupelnu přesunout na místo komory se záchodem. Tím získáte prostor 12m2 na všechny vaše kulinářské zázraky.
Uprostřed domu vás zaujme původní pevné dřevěné schodiště s obloukem, vytvářející dojem zámecké věže, které vás zavede do dvou ložnic v patře. Po stranách horní chodby jsou ukryty dvě malé místnosti, ze kterých může vzniknout druhá koupelna a na naproti pracovna nebo pokojík pro
hosty.
Další skvělou zprávou je, že dům je celý podsklepený, takže tu budete mít spoustu úložného prostoru.

A co je třešničkou tohoto místa? Za domem je zahrada se vzrostlými ovocnými stromy, okrasnými květinami a hlavně s vlastní studnou pro zálivku. Má výměru 406m2 a je k ní příjezd i zezadu.

Určitě vás potěší minimální uliční provoz, parkování na ulici, ve vjezdu ke garáži, nebo s malým autem lze přímo v garáži v suterénu.

Jste zváni na prohlídku, budu se na vás těšit!

Pozn.: Uvedená cena nezahrnuje zprostředkovatelský poplatek. Energetický štítek nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G. Financování nemovitosti pomůžeme zajistit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miroslav Němeček
Miroslav Němeček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miroslav Němeček
Miroslav Němeček
zobrazit telefon