Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

10 590 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

44 912 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 52
Plocha pozemku 1 000 m²
Datum vložení před 19 dny
Plocha užitná 250 m²
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Vypustit děti do bazénu, usadit se ve stínu terasy… anebo popadnout náčiní a pustit se do záhonků. Přesně takhle může vypadat vaše pohodové odpoledne v rodinném domě v Klenovicích u Soběslavi.

Dům je dvoupatrový, má výměru 250 m2 a dispozici 5+kk. V přízemí je velký obývák s částečně oddělenou kuchyní, pokoj pro hosty, koupelna a toaleta. V klimatizovaném podkroví čekají tři ložnice, dvě šatny, další koupelna, WC a terasa s parádním výhledem.

Na pozemku o velikosti 1 000 m2 je zahrada, na zahradě bazén a v bazéně… nekonečná pohoda. Kromě toho jsou tu okrasné keře, ovocné stromy, záhonky i minipařeniště – zkrátka vše pro léto plné šťavnatého ovoce.

Letní sezónu vám prodlouží krytá terasa. Jakmile se ochladí, stačí ji zavřít a přiložit do krbu. S udírnou! Chtělo by to ještě nějaký ten koutek na relax? Tak to stačí přestavět zděný kotec na saunu. Rozvody jsou už nachystané.

Máte doma slušný vozový park? S parkováním mít starosti nebudete. Na příjezdovku se vejdou dvě auta a další zaparkujete do garáže. Z té projdete suchou nohou přímo do domu. Pořád málo? Pokud nejste na domácí kutění, můžete jako druhou garáž využít vytápěnou dílnu hned vedle.

Technické parametry
Dům je z cihel Ytong a je zateplený. O vytápění se stará podlahové topení a radiátory napojené na tepelné čerpadlo, způsob vytápění lze změnit. Dům má fotovoltaickou elektrárnu 6,5 kW s bateriovým úložištěm 10,5 kW. Okna mají předokenní žaluzie a celý systém je napojený na chytrou domácnost Somfy. Na zahradě jsou rozvody vody a elektřiny pro pohodlnou údržbu, na zalévání je nádrž s objemem 4 m3 na dešťovku. Vodovod i kanalizace jsou obecní. Dům prošel v roce 2021 rekonstrukcí zahrnující výměnu podlah, doplnění prvků v interiéru a dostavbu terasy. Vjezdová brána a garážová vrata LOMAX se ovládají dálkově, branka má elektronický zámek.

Klidné rodinné bydlení u Soběslavi
Na procházku kolem řeky, na pivo a řízek do místní hospodůdky, na vyjížďku po cyklostezce… a do Tábora nebo Budějovic hezky po dálnici. V Klenovicích u Soběslavi si užijete ticho, klid a rodinnou pohodu a přitom nepřijdete o kontakt s civilizací. Od veškeré občanské vybavenosti v Soběslavi vás budou dělit sotva 4 minuty jízdy.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dalibor a Monika Sobotíkovi
Dalibor a Monika Sobotíkovi
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dalibor a Monika Sobotíkovi
Dalibor a Monika Sobotíkovi
zobrazit telefon