Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Václav Duben

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 2 298 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 26488
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 279 m²
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Datum vložení před 6 dny
Plocha celková 2 298 m²
Plocha zastavěná 153 m²

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu s dílnou a rozsáhlým pozemkem ve Městě Humpolec. Prodej bude uskutečněn nejvyšší nabídce.

Máte sen o pohodovém rodinném bydlení v malebném městě s bohatou historií a přátelskou komunitou? Nabízíme vám jedinečnou příležitost k nákupu rodinného domu s prostornou dílnou a rozlehlým pozemkem o celkové ploše 2298 m2 ve Městě Humpolec v ulici Sadová.

O Humpolci:
Humpolec, malebné město ležící v srdci Vysočiny, je známé svou bohatou historií a nádhernou okolní přírodou. Přívětivé prostředí Humpolce nabízí veškerou občanskou vybavenost, školy, obchody a kulturní zařízení, které zajistí pohodlný a spokojený život pro celou rodinu. Historické památky, zelené parky a množství sportovních aktivit jsou ideální pro trávení volného času.

Popis nemovitosti:
Rodinný dům o dispozici 5+1 má prostorné a světlé místnosti rozložené mezi přízemí a podkroví. Dům je také částečně podsklepený, což poskytuje dostatek úložného prostoru a zázemí pro technické vybavení domu.
Dílna o ploše 130 m2 s podkrovím nabízí další možnosti využití, ať už jako sklad, ateliér nebo prostor pro další využití.
Pozemek má celkovou plocha, včetně zastavěných ploch 2298 m2. Velkorysý prostor zahrady poskytuje možnost pro zahradničení, odpočinku nebo výstavbu dalších objektů podle vašich potřeb.

Dům je ideální pro rodiny hledající pohodlné bydlení s možností podnikání nebo pro kutily a nadšence, kteří ocení velkorysý prostor dílny. S touto nemovitostí získáte kombinaci moderního bydlení s historickým kouzlem města Humpolec. Díky prostorné dílně můžete snadno spojit své podnikání s bydlením, což vám umožní maximálně využít čas a snížit náklady na dojíždění.

Máme pro Vás připravené 3Dvirtuální prohlídky (od společnosti 3Dvirtualcz) rodinného domu, pozemku a doplňkové budovy (dílny a garáž také s pozemkem. Na vyžádání Vám zašleme odkaz, tak byste so nemovitosti mohli projít z pohodlí svého domova.

Přijďte si prohlédnout tento jedinečný rodinný dům s dílnou a pozemkem v Humpolci a objevte kouzlo bydlení v tomto krásném městě. Těšíme se na vaše nabídky!

Podmínky prodeje: Prodej bude uskutečněn nejvyšší nabídce. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání osobní prohlídky. Ev. číslo: 26488. Bližší informace Vám sdělí Václav Duben, 608 711 656, duben@reality11.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Václav Duben
Václav Duben
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Václav Duben
Václav Duben
zobrazit telefon