Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 899 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Kateřina Bala
1 hlas

20 776 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105899
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 8 dny
Plocha pozemku 329 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 90 m²

Popis nemovitosti

S velkou radostí vám představuji jedinečnou příležitost k zakoupení ideální poloviny domu, zahrnující prostornou bytovou jednotku 2+1 o výměře 90 m². Tento výjimečný domov se nachází v srdci velmi žádané lokality Hluboká nad Vltavou, kde se snoubí klid venkovského prostředí s veškerou občanskou vybaveností a blízkostí přírodních krás.

Představte si svůj nový domov:

Vstoupíte-li do této krásné bytové jednotky, uvítá vás předsíň, která vede do všech hlavních místností. Byt je pečlivě udržovaný a nabízí veškerý komfort moderního bydlení. Prostorná kuchyně je vybavena kvalitními spotřebiči, jako je lednice, trouba a myčka, a je doplněna jídelním stolem a židlemi, kde můžete pohodlně stolovat s rodinou či přáteli.

Obývací pokoj je prostorný a světlý, ideální pro odpočinek po dlouhém dni nebo pro posezení s blízkými. Ložnice poskytuje klidné útočiště pro váš spánek a nabízí dostatek prostoru pro vaše osobní věci. Celý interiér je navržen s důrazem na pohodlí a funkčnost, což vám zajistí příjemné bydlení.

K bytu náleží také krásná a pečlivě udržovaná zahrada, kde si můžete vychutnávat klidné chvíle na čerstvém vzduchu. Nachází se zde zastřešená terasa, kde můžete trávit volný čas zejména v letním období. Zahrada je vybavena také skleníkem pro pěstování vašich oblíbených rostlin a dílnou na nářadí, která poskytuje dostatek prostoru pro vaše kutilské projekty. Kryté stání s elektrickým pojezdem zajišťuje pohodlné parkování a bezpečnost vašeho vozidla.

Jedním z největších lákadel tohoto domova je nádherný výhled na zámek Hluboká, který můžete obdivovat přímo z vaší zahrady ( 90%). Topení je řešeno plynovým kotlem, což zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění celého bytu.

Nemovitost má samostatný vchod, což vám poskytuje naprosté soukromí a nezávislost. Navíc je zde možnost zakoupení celé nemovitosti, což otevírá další možnosti pro budoucí rozvoj a využití tohoto krásného místa.

Hluboká nad Vltavou je vyhledávanou lokalitou díky své malebné krajině, bohaté historii a výborné dopravní dostupnosti. Veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, škol, restaurací a sportovních zařízení, je v dosahu, což činí toto místo ideálním pro rodinné bydlení nebo jako investici.

Cena této ideální poloviny domu je velmi příznivá a představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v prestižní lokalitě.
Celkové měsíční náklady činí 5500,-Kč.

Neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo pro sjednání prohlídky. Rád vám tuto nemovitost osobně představím a zodpovím všechny vaše otázky.

Těším se na setkání s vámi. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105899.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Kateřina Bala
Mgr. Kateřina Bala
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Kateřina Bala
Mgr. Kateřina Bala
zobrazit telefon