Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Kantor

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 830 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
ID nemovitosti 376673
Plocha pozemku 5 925 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 6 dny
Plocha užitná 900 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi nemovitost s variabilní možností využití, situovanou v obci Dolní Pěna, v lokalitě Jindřichohradecka, plynule navazující na Třeboňskou pánev a dále přechází v oblast České Kanady.

Nabízená nemovitost se nachází v malé obci 4km u J. Hradce. Tvoří uzavřený celek se zahradou okolo celého objektu. Rozsáhlý pozemek za objektem lze využít jako stavební parcelu, sítě jsou u hranice pozemku.
Nemovitost prošla průběžnou rekonstrukcí do r. 2016, je napojena na veřejný vodovod, kanalizaci, plyn a elektřinu. Rozvody byly prováděny v letech 2000-2015 tak, jak probíhala rekonstrukce. K obytné části patří i velká stodola s novým krovem, kde je možná výstavba pokojů nebo lze stodolu využít k jinému řemeslnému podnikání.
Uzavřený dvůr je upravený jako zahrada s možností posezení. V rámci provozu původní restaurace zde bylo posezení až pro 45 hostů.

V přízemí nemovitosti se nacházejí obytné prostory o velikosti 2+kk a 3+kk, velká společenská místnost s pecí na dřevo, která se používala k
pečení pizzy, hygienická zázemí a nerezová kuchyně . Společenská místnost dříve sloužila jako restaurace s kapacitou 35 míst a je možné
ji za tímto účelem obnovit a zprovoznit. Dále jsou v přízemí místnosti pro technické zázemí jako prádelna, kde je umístěn i plynový kondenzační kotel, jedna větší místnost (sklad) a vstup do podkroví. Z místností v přízemí je možný vstup do zahrady v uzavřeném dvoře prosklenými dveřmi. V podkroví se nacházejí čtyři pokoje s vlastním příslušenstvím s kapacitou 11 lůžek a technická místnost. Vstup do podkroví je možný také ze zadní zahrady a z přízemí objektu. Další prostory v podkroví čekají na případnou vestavbu, sítě jsou k nim
již přivedeny.

Nemovitost se nachází na atraktivním místě pro podnikání i pro rodinné bydlení. Díky stavebnímu pozemku je i výhodnou investicí do budoucna.

V případě zájmu o další informace mne prosím kontaktujte na níže uvedených kontaktech

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Kantor
Pavel Kantor
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Kantor
Pavel Kantor
zobrazit telefon