Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 390 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Štěpka

18 618 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
ID nemovitosti 05646-3
Plocha pozemku 156 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení 17. června 2024
Plocha užitná 94 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

K prodeji nabízíme dvoupodlažní rodinný dům s dispozicí 3+kk, o celkové ploše 94 m2, který prošel kompletní rekonstrukcí. Dům se nachází na pozemku o velikosti 156 m2 a k nemovitosti náleží také stodola o rozloze 31 m2 a zahrada s bazénem (145 m2). Tento dům se nachází v příjemné přírodní lokalitě, ale zároveň v blízkosti centra města. Jeho jedinečnou předností je umístění přímo u řeky, což nabízí úchvatný výhled na známý Bechyňský most. K dispozici máte také vlastní loďku pro příjemné plavby po řece.

Dispozice domu zahrnuje vstupní zádveří, které vás zavede do prostorné chodby. Z chodby se dostanete do koupelny vybavené sprchovým koutem a toaletou. Dále se zde nachází obývací pokoj s krbovými kamny, které zajišťují efektivní vytápění celého domu. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem. V druhém nadzemním podlaží se nachází dětský pokoj a velká podkrovní ložnice s jedinečným výhledem na most, řeku a historickou secesní vilu Lidušku z roku 1903.

Součástí nemovitosti je rovněž zahrada s bazénem, kryté venkovní posezení s krbovými kamny a udírnou, ideální pro grilování a setkání s přáteli. Zahrada nabízí vlastní přístup k řece a vlastní loďku. Tato lokalita nabízí nádherné výhledy, které si zamilujete.

Dále je k dispozici stodola za domem, kterou lze využít k uskladnění nebo přestavět na bytové jednotky pro krátkodobé pronájmy, což představuje zajímavou investiční příležitost.

V okolí domu se nachází kompletní občanská vybavenost včetně autobusového a vlakového nádraží, škol, školky, kadeřnictví, lázní, restaurací a obchodů.

Doporučujeme shlédnout videoprohlídku, která je součástí inzerátu. Pokud některé realitní servery video neumožňují, rádi vám jej zašleme na vyžádání.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře Bc. Davida Štěpku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Štěpka
David Štěpka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Štěpka
David Štěpka
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti