Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Pavlas

53 012 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Sporák
Příjezdy Beton, Asfalt
Datum vložení před 10 dny
Plocha pozemku 563 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Plyn
Vytápění podrobnosti Plyn
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha obytná 259 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Parkování Garáž, Parkování na ulici
ID nemovitosti 1077
Plocha celková 563 m²
Plocha užitná 289 m²

Popis nemovitosti

Hledáte prostorný, nadstandardní rodinný dům se zahradou v jedné z nejlukrativnějších lokalit Českých Budějovic? Máme pro vás jedinečnou příležitost! Tento výjimečný dům v Rožnově na ulici J. Buděšínského nabízí nejen komfortní bydlení s vynikající dostupností do centra města, ale také díky své poloze a to pouhých 10 minut chůze od Nemocnice České Budějovice.

Pro venkovní relaxaci můžete využít nejen pohodu a soukromí vlastní zahrady 361 m², ale také blízký Velký jez, který je vyhledávanou relaxační zónou ve městě.

Dům prošel několika úspěšnými rekonstrukcemi, přičemž ta poslední proběhla v roce 2015, kdy byly kompletně vyměněny všechny zřizovací prvky v celém domě – nové dveře, zárubně, omítky, podlahy a další. Při rekonstrukci byl kladen důraz na kvalitu použitých materiálů.

Dům disponuje třemi podlažími, zahradou s posezením a vzrostlými stromy, které poskytují příjemný stín v horkých letních dnech. Součástí domu je také garáž a dvě terasy.

Celková dispozice domu je 5+2kk s celkovou výměrou přes 250 m². První podlaží tvoří bytová jednotka o dispozici 2+kk a výměře 80 m², k níž patří terasa o velikosti 5 m². Horní patro je řešeno jako byt 3+1 s krásnou terasou s výhledem do okolí o výměře 15 m². Při rekonstrukci nebylo šetřeno na kvalitě – kuchyně je vybavena pracovní deskou z africké žuly, výsuvnou digestoří, designovým osvětlením v obývacím pokoji, dvěma troubami, z nichž jedna je parní, a trojskly v oknech, což zajišťuje vysoký standard bydlení. Dále nesmí chybět klimatizace, vestavěné skříně, zateplení domu a mnoho dalšího.

Dům má rozsáhlou sklepní technickou část, která nabízí 8 místností sloužících jako velké úložné prostory, dílna nebo další využití dle vašich potřeb. V roce 2023 byla na domě instalována fotovoltaika s výkonem 5 kW a dvěma bateriemi, s možností prodeje přebytků energie zpět do sítě.

Pro parkování je k dispozici garáž, což je ideální pro vaše vozidlo. Tento dům představuje ideální bydlení pro rodinu, která hledá klidné a komfortní zázemí v blízkosti centra Českých Budějovicích.

Pokud hledáte ideální domov v klidné lokalitě Českých Budějovic, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku této jedinečné nemovitosti.
Budu se na Vás těšit při osobní prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Pavlas
Jaroslav Pavlas
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Pavlas
Jaroslav Pavlas
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti