Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

9 980 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Iva Lexová

42 325 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 203 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové
ID nemovitosti 389655
Plocha pozemku 560 m²
Plocha zastavěná 130 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 23 dny
Plocha obytná 203 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi samostatnou polovinu zděného, nepodsklepeného rodinného domu o zastavěné ploše 260 m2, který je rozdělený na dvě bytové jednotky, kdy každá část je přístupná vlastním vchodem a její součástí je dvou-garáž, pergola a zahrada o výměře 364 m2. Nemovitost se nachází v klidné části města – Nemanice, v ulici Za Hřištěm.

Obytná část je dispozičně řešena jako 5+1 s podlahovou plochou 203 m2 a členěna je ve dvou podlažích:
1. NP - zádveří, šatna, prostorný obývací pokoj s krbem na který navazuje jídelna a kuchyně se spíží, technická koupelna s WC, druhé zádveří se vstupem na zahradu, komora a sprchový kout. Otevřeným schodištěm je pak vstup do patra.
2. NP - otevřený prostor chodby, čtyři samostatné pokoje (s balkonem a lodžií), koupelna s vanou, WC. Součástí je také úložný prostor na půdě přístupný výsuvnými schůdky. Dispozici obou podlaží s orientační plochou jednotlivých místností najdete na přiloženém půdorysu.

Součástí domu je prostorná garáž o zastavěné ploše 66 m2 se sekčními vraty, kde je dostatek prostoru jak pro parkování 2 aut, tak pro umístění např. sportovního vybavení a jízdních kol a je zde také menší kuchyňská linka s vybavením k užívání v letních měsících. Vedle garáže je prostorná venkovní pergola s krbem. Momentálně probíhá rozdělení společné zahrady se sousedy jak geometrickým plánem, tak vybudováním plotu, aby obyvatelé každé jednotky měli soukromí.

Dům byl postaven v r. 1994, v průběhu let byl pečlivě udržován a proběhly i úpravy a modernizace interiéru. Vytápění je řešené v 1. NP ústředními rozvody do radiátorů z plynového kotle, ale stávající majitelé využívají k vytápění převážně krb s krbovou vložkou s průduchy i do patra, které je vytápěno pouze provizorně těmito průduchy. Řešením je protáhnout stávající rozvody ústředního vytápění i do druhého podlaží, popř. v celém domě je příprava (rozvody) na přímotopy. Ohřev vody zajišťují dva elektrické bojlery. Každá z jednotek má podružné měření vody a plynu, elektroměr má vlastní. Prodává se vybavený kuchyňskou linkou se spotřebiči (kromě lednice) a osvětlením.

Předností této nemovitosti je umístění ve starší, původní a velice klidné zástavbě mezi dvěma rybníky (Nemanický a Čertík), dále výborná dostupnost do centra města MHD a komplexní občanská vybavenost.

V případě zájmu o bližší informace nebo prohlídku nabízené nemovitosti kontaktujte makléře této nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iva Lexová
Iva Lexová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iva Lexová
Iva Lexová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti