Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Marková

8 270 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Sporák
Vytápění podrobnosti El.kotel
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha obytná 33 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
Parkování Parkování na ulici
ID nemovitosti 188
Plocha celková 299 m²
Plocha užitná 47 m²
Zdroje vody Studna vrtaná
Balkóny Terasa
Příjezdy Zpevněný
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 299 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Přinášíme vám novinku v podobě prodeje rekreační chaty, která je umístěna pouze pár minut jízdy na kole, od malebného jihočeského města Písek.
Pokud se jako první zaměříme na samotnou krajinu, do které je chata zasazena, uvidíme rozlehlé louky a lesy, které přímo vybízí k trávení vašeho volného času v přírodě. Chata je situována u přístupové cesty s prostorem pro pohodlné zaparkování vašeho automobilu. Nabízí se vám zde také příjemný výhled na město s dominantou písecké věže.
Pozemek, který je po celém obvodu oplocen a je mírně svažitý, má rozlohu ideálních 299 m2. Na pozemku byl zhotoven vlastní vrt, ze kterého je voda vedena přímo do chaty. Voda z vrtu je pitná. Odpad je sveden do jímky. Chata má samozřejmě vlastní elektroměr. Vytápění je zde, v případě potřeby, řešeno elektrickými přímotopy.
Chata prošla částečnou rekonstrukcí a přístavbou ložnice v prvním patře. Obvod ložnice byl zaizolován, proto je zde příjemně i v teplých letních měsících či se zde dá pohodlně fungovat i v chladnější části roku. Střecha je nová plechová, stejně tak jako byly vyměněny okapy a svody.
Dispozičně je stavba řešena následovně: přízemní část tvoří kuchyně se spíži/technickou místností, toaletou a dílnou/kůlnou, po venkovním schodišti vcházíme přes prostornou terasu do pokoje s posezením a sprchovým koutem, poslední místností je ložnice, která byla navržena tak, aby byla co nejvíce prosvětlena a aby z ní byl pohled přímo do zeleně a okolí i z pohodlní gauče či postele.
Venku na Vás již čeká zpevněný prostor na posezení, instalaci bazénu či vířivky. Okrasná zahrada je plná květin, keřů, stromů, prostoru pro záhonky, apod.
Nemovitost byla navržena tak, aby plnila funkci relaxace pro svého uživatele, díky klidu, který v okolí chaty je a také přírody, která ji ze všech stran obklopuje. Příjezdová cesta je v podílovém spoluvlastnictví majitelů rekreačních chat.
Pokud vás nemovitost zaujala, ozvěte se mi a domluvíme se na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Marková
Hana Marková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Marková
Hana Marková
Telefon zobrazit telefon