Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 290 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Štěpka

26 676 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 05641-xxx-2153786716
Plocha pozemku 2 107 m²
Zdroje vody Místní zdroj
Datum vložení před 3 dny
Plocha užitná 140 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji dvojchatu o rozloze 140 m2 v malebné obci Malšín s pozemkem o velikosti 2 107 m2 s možností výstavby další chaty. V blízkosti se nachází turisticky velmi vyhledávaný lázeňský městys Frymburk a vodní nádrž Lipno.
Tato nemovitost se nachází v krásné lokalitě, poskytuje exkluzivní místo pro odpočinek a relaxaci. Chata je ideální pro ty, kteří hledají únik z městského shonu a touží po klidu a pohodě v přírodě.

Nemovitost je obklopena nádhernou přírodou, která nabízí mnoho možností pro volnočasové aktivity, jako jsou pěší túry, cyklistika nebo houbaření. Interiér chaty je velmi útulný a příjemně zařízený, což zaručuje pohodlný pobyt po celý rok. Nemovitost disponuje vlastním vrtem, jedna z chat je dokonce podsklepená. Pozemek zároveň nabízí zastavitelnost až 35%

Pozemek kolem chaty nabízí dostatek prostoru pro zahradničení, venkovní aktivity nebo dokonce stavbu malého bazénu. Díky své poloze poskytuje chata naprostý klid, což je ideální pro relaxaci a regeneraci.

Blízké okolí chat je bohaté na přírodní krásy a historické památky, které stojí za návštěvu. V obci Malšín najdete základní občanskou vybavenost, zatímco větší města jsou dostupná krátkou jízdou autem.

Jedním z největších lákadel této nemovitosti je její blízkost k městysu Frymburk, který se nachází pouhých 10 kilometrů od Malšína. Frymburk je malebné město na břehu Vodní nádrže Lipno, které je vyhlášené především díky Wellness.
V létě můžete využít pláže Lipna, věnovat se vodním sportům nebo se projít po krásné promenádě. V zimě se Frymburk mění v oblíbené středisko zimních sportů, kde si můžete užít lyžování, lyžařské středisko se nachází přímo ve městě, ale i běžkování či bruslení na zamrzlé přehradě. Ve Frymburku také naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost jako jsou obchody, restaurace, kavárny a zdravotní středisko, což činí život v této oblasti ještě komfortnějším.

Nemovitost je připravena k okamžitému nastěhování.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat!

Neváhejte a splňte si sen o vlastním rekreačním místě v nádherné přírodě! Tato chata je perfektní investicí do vaší pohody a zdraví.

V případě zájmu o prohlídku či doplnění informací kontaktujte makléře Bc. Davida Štěpku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Štěpka
David Štěpka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Štěpka
David Štěpka
zobrazit telefon