Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 270 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Iveta Tonzarová

39 314 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Vlastní parkovací stání
ID nemovitosti 7
Plocha celková 1 553 m²
Plocha užitná 250 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Příjezdy Zpevněný
Datum vložení před 27 dny
Plocha pozemku 1 553 m²
Plocha zastavěná 142 m²
Zdroje vody Studna vrtaná
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Sporák
Vytápění podrobnosti El.kotel
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha obytná 142 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rekreační objekty nacházející se v osadě Vřesná, u obce Frymburk, okr. Český Krumlov, Lipenská přehrada. Nemovitosti lze prodat pouze jako soubor.

Nemovitosti se nachází na krásném a klidném místě přímo u lesa na kraji chatové osady v blízkosti města Frymburk, cca 1 km od Lipenské nádrže. Okolí nabízí výborné podmínky ke koupání, provozování vodních sportů, pěší turistiku i cykloturistiku po stezkách kolem Lipenské nádrže a rybaření. V zimním období je možné provozovat běžky, sjezdové lyžování a brusle. Vhodné také jako investiční příležitost k rekreačnímu pronájmu.

Chaty tvoří jeden samostatně stojící objekt se dvěma oddělenými jednotkami (5+1 a 4+1). Hlavní výhodou je klidná lokalita, neboť tato nemovitost leží uprostřed lesa a přilehlých luk. Obě nemovitosti se nachází na vlastních pozemcích, jsou dvoupodlažní, druhé podlaží tvoří podkroví se sedlovou střechou. Zastavěné plochy 70 a 72m2, okolní přilehlé pozemky nabízí rozlohu 1.411m2, celková plocha pozemků činí 1553 m2, k nemovitostem vede asfaltová lesní cesta, parkování pro 4 automobily.

Spodní chata:
V 1. nadzemním podlaží se nachází předsíň, obytná místnost s kuchyní, technická místnost s pračkou a sušičkou, záchod, koupelna se sprchou a místnost na nářadí. Vstup do druhého nadzemního podlaží je po jednoramenném přímém schodišti. V tomto podlaží jsou tři pokoje, z jednoho pokoje je přístupná lodžie. Vytápění objektu je řešeno prostřednictvím kamen na tuhá paliva s výměníkem a několika infra panely.

Horní chata:
V 1. nadzemním podlaží se nachází propojená předsíň s obytnou místností a s kuchyní, technická místnost, záchod, koupelna se sprchou a technická místnost. Vstup do druhého nadzemního podlaží je po točitém dřevěném schodišti. V podkrovní jsou umístěny dvě ložnice a otevřená galerie. Vytápění je řešeno prostřednictvím kamen na tuhá paliva, krbem, přímotopy a infra panelem.

Jedná se o investiční nemovitosti, obě chaty poskytují možnost ubytování až pro 12 osob, aktuálně je nemovitost celoročně pronajímána.

Součástí kupní ceny je i kompletní vybavení. Na pozemku je k dispozici dřevník a vrtaná studna, z které jsou obě chaty zásobené vodou. Přístup pro obě chaty řešen společnou příjezdovou cestou.

Chaty jsou ihned k dispozici, pro případné investory je možné se domluvit na správu objektu s regionální agenturou a možností rekreačních pronájmů.

Pořízení nemovitosti lze financovat prostřednictvím spotřebitelského úvěru pro bydlení (hypotečního úvěru), jehož nezávaznou nabídku Vám po dohodě zajistí náš finanční specialista.

Pro bližší informace a prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iveta Tonzarová
Iveta Tonzarová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iveta Tonzarová
Iveta Tonzarová
Telefon zobrazit telefon