Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 150 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Eliška Tůmová JH

13 359 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N107105
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 273 m²
Datum vložení před 9 dny
Plocha pozemku 1 361 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 76 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásnou chalupu s uzavřeným dvorem v klidné části obce, ideální pro ty, kteří hledají únik z rušného městského života.
Chalupa o dispozici 3+KK je v původním stavu. Obývací pokoj je světlý a vzdušný, s pohodlnou sedací soupravou, dřevěným nábytkem a krbem, který zajišťuje teplo a útulnost během chladných zimních večerů. Kuchyně s jídelním koutem s dřevěným nábytkem, který je ideální pro rodinné snídaně nebo večeře. V přízemí je stylová ložnice s pecí, která vytváří příjemnou atmosféru. Koupelna má vanu a umyvadlo. V podkroví je další pokoj a nevyužitá půda. Pokud chcete mít jasnější představu o dispozice, podívejte se na půdorysy v galerii.
Venkovní prostor s uzavřeným dvorem nabízí mnoho možností pro relaxaci a rekreaci. Na zahradě se nachází několik posezení, ohniště a krásné stromy, které poskytují stín a soukromí. Tato část je ideální pro rodinné grilování, pikniky nebo jen pro klidné posezení s knihou. Velkou výhodou je stodola, kde se nachází dílna a sklep. Na pozemku se nachází studna. Vytápění je na tuhé paliva v kamnech a krbu nebo elektrickými přímotopy. Tato samostatně stojící patrová chalupa je postavena ze smíšeného materiálu a nabízí celkovou užitnou plochu 76 m², stodola s celkovou zastavěnou plochou 158 m² na pozemku o rozloze 1361 m².

Tato chalupa je perfektní volbou pro ty, kteří hledají klidné a útulné místo k odpočinku. Přijďte se podívat a zamilujte se do tohoto kouzelného místa!

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107105.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Eliška Tůmová JH
Eliška Tůmová JH
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Eliška Tůmová JH
Eliška Tůmová JH
Telefon zobrazit telefon