Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 650 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Polák

11 239 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Kamenná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 95 m²
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 102487-99
Plocha celková 1 387 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 12 dny
Plocha pozemku 1 387 m²

Popis nemovitosti

Zde nejde o dražbu. Nemovitost lze získat bez aukce, s podpisem Rezervační smlouvy, případně v Anglické aukci, která je pro účastníky zcela bez poplatků. (U nás, u nabídky, naleznete i vícero fotografií)

RD – CHALUPA – Hvožďany u Bechyně. Nemovitost s pozemkem je v klidné části obce, dispozice 3+1, 85m2 (s možností větší dispozice), s možností rekonstrukce půdy, včetně vchodu z domu a získání dalších pokojů, užitné plochy, viz.přiložené fotografie z podobné nemovitosti. Předností je, že jde o 90% kamenitou stavbu s tloušťkou stěn 60 až 90cm, které zaručují v létě chládek a v zimě menší vytápění, únik tepla. Je zde i vchod do sklepa (cca10m2). Na pozemku další dva zděné (kamenivo) skládky a 2 x pergola (1 i s krbem). Průjezdná stodola, okrasné a ovocné stromy. Šindel střecha, dvoj okna dřevěná, špaletová – pořídit dřevěná nebo plastová. Vchod východ, zahrada JV a JZ.

SÍTĚ – Topení lze jednoduše přepínat na elektrický kotel Protherm nebo na krbová kamna, který mají rozvod s výměníkem též do radiátorů. Voda – „vodovodní řád“. Kanalizace – septik napojený na trativod. Sporák plyn (na bombu), ale lze i kombinovat s elektřinou. Rozvody vody v plastu, elektřina z části už v mědi.

REKONSTRUKCE – Jelikož, je dům obýván, je majitelem stále udržován drobnými opravami na RD a pozemku, pergol apod. Rok 2023 vyvložkovaný komín + revize, nová kuchyň a částečně rozvody, rozvod na NT (nízký tarif) a nový rozvaděč (poj. skříň). V r.2022 rozvod druhého vytápění pro krbová kamna.

PRONÁJEM – jak jsme viděli u podobných nemovitostí, tak i zde díky rozloze zahrady, lze za stodolou a po umístění modulové chatky, mobilheim a podobně, nemovitost pronajímat, což může být zisk cca 120.000,-Kč až 200.000,-Kč ročně. Díky dvěma vchodům do RD a možnosti předělání půdy, lze i rozdělit dům na dvě byt jednotky. Může zůstat celá nová kuchyň, myčka, lednička, mik.trouba, mrazák, pračka, též krbová kamna, gauč, jídelní stůl.

DOPRAVA – Směr hl.m. Praha se nabízí spojení na D4 (rychlostní třída 130km/h), která má být dokončena tento rok 2024, lze očekávat příjemnou a rychlou dopravu jak do míst s ní související, tak i přímo do Prahy. Případně lze zvolit trasu směr Tábor – Benešov cca 1,15hod. Nedaleko je Týn n. Vl., Písek, Tábor a ČB.

PRODEJ - Přejete si nemovitost koupit bez aukce? Zavolejte nám! U Anglické aukce jde o běžný prodej formou elektronické aukce. Registrace, účast v aukci, vše bez poplatků. Dražby neprovozujeme a tudíž nemovitosti u nás, nejsou zatíženy žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva, které by bránily převodu na nového vlastníka. Nemovitost v aukci je přímo od majitele. Poznámka: Aukce, které při Covidu realizovaly realitní společnosti, neprovozujeme! Uveřejněná nabídka je cenou vyvolávací do aukce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Telefon zobrazit telefon