Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

39 246 800 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Mike Jiskra

166 444 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 1416
Datum vložení před 16 dny
Plocha pozemku 13 304 m²

Popis nemovitosti

Nabídka Prodeje pozemku ve Zbýšově u Oslavan

Nabízíme k prodeji rozsáhlý pozemek o celkové výměře 13 304 m2 v atraktivní lokalitě obce Zbýšov, Jihomoravský kraj, katastrální území Zbýšov u Oslavan. Tato jedinečná příležitost zahrnuje pozemky s vysokým potenciálem pro rozvoj bytové a smíšené zástavby podle nejnovějších územních plánů.

Popis pozemku
Pozemek je rozdělen na čtyři parcely (č. 2971/2, 2972/2, 2973/2, 2974/2), které jsou primárně využívány jako orná půda. Lokalita nabízí mírně svažitý terén s optimální orientací a dobrou dostupností, což činí tento pozemek ideálním pro rozvojové projekty.

Detaily lokality
Zbýšov je obec s rozšířenou působností a počtem obyvatel cca 3 700, což přispívá k živé a stabilní komunitě. Pozemek je strategicky umístěn blízko hlavních komunikací, což zajišťuje snadný přístup do centra obce i do okolních měst.

Možnosti využití
Dle územního plánu je možné na pozemku realizovat projekty včetně bytových domů, řadových domů a kombinace s občanskou vybaveností. Předpokládá se výstavba ve třech variantách, které reagují na současné i budoucí potřeby obyvatel a investorů.

Celková cena pozemku je 40 4900 000 Kč vč. provize a DPH. V případě zájmu kontaktujte makléře. Využijte příležitosti investovat do atraktivního pozemku ve Zbýšově a stát se součástí jeho rozvoje.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Mike Jiskra
Ing. Mike Jiskra
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Mike Jiskra
Ing. Mike Jiskra
zobrazit telefon