Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 596 000 Kč

  • Zajistím pro Vás financování
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ivan Horňák

6 769 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Konstrukce Jiná
Plocha celková 760 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 931
Plocha pozemku 760 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 8 dny
Plocha užitná 760 m²

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi stavební parcely parc. č. 48/42 v Týně nad Vltavou, v lokalitě Račina - Na skalkách (dále jen: „parcela“). Na úvodní schématické fotografii je parcela označena číslem 1.
Pozemek o celkové výměře 760 m2 je územním plánem („ÚP“) veden v kategorii RI-N, tedy pro umístění staveb pro rodinnou rekreaci. Výška budoucí zástavby je stanovena na jedno podlaží, s možností obytného podkroví. ÚP dále připouští výstavbu doplňkových staveb, souvisejících se stavbou hlavní (např. pergola, altán, sklad na dřevo a nářadí). Zastavitelnost plochy pro rekreační oblast ÚP výslovně nestanovuje, lze předpokládat min 30% zastavěné plochy. Závazná je vzdálenost objektů mezi sebou - minimálně 10 m, tedy 5m od hranice parcely.
V nabídkové ceně parcely je přivedení inženýrských sítí na hranici pozemku: elektřiny, obecního vodovodu a veřejné kanalizace. Na akce je vydáno pravomocné stavební povolení. Práce na vodovodu a kanalizaci budou zahájeny na jaře 2024 a budou realizovány společně se statickým zajištěním ulice Skalky, ve spolupráci majitele parcel s Městem Týn nad Vltavou. Současný majitel pozemků uzavřel s distributorem elektřiny - smlouvu o připojení k distribuční soustavě. Nejzazší termín realizace je smluvně stanoven měsíc září 2024.
Příjezd k lokalitě s parcelou je veden po zpevněné obecní komunikaci – ulicí Skalky. Vjezd na samotnou parcelu je řešen po částečně zpevněné příjezdové cestě – pozemku s parcelním číslem 48/4 (dále jen: „příjezd“). V nabídkové ceně parcely je započítán spoluvlastnický podíl ideální jedné desetiny k příjezdu. Příjezd bude upraven jako částečně zpevněná, šotolinová komunikace.
Závazným stanoviskem stavebního úřadu je stanoveno, že pokud budou do budoucna splněny podmínky dopravní a technické vybavenosti (možnost příjezdu z Předčické ulice), lze území využít i jako plochu BI – bydlení. Ulice Skalky však v současné době tento požadavek nesplňuje, příjezd je omezen maximální tonáží 3,5 t. Toto omezení se nevztahuje na dopravní obsluhu - stavební technice a dopravní obslužnosti v souvislosti s výstavbou je tedy vjezd povolen.
Nabízená stavební parcela nabízí celkovou výměru 760 m2. Celá parcela je svou plochou položena v části, kterou ÚP vymezuje jako zastavitelnou plochu RI-N. Může být tedy zastavěna stavebním objektem dle ÚP.
Nabídková cena: 2.100,- Kč/m2 - nabídková cena za stavební parcelu: 1.596.000,- Kč.
Územní plán, textová část:
https://www.tnv.cz/assets/File.ashx?id_org=17212&id_dokumenty=18122
Územní plán, hlavní výkres:
https://www.tnv.cz/assets/File.ashx?id_org=17212&id_dokumenty=18118

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ivan Horňák
Ivan Horňák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ivan Horňák
Ivan Horňák
zobrazit telefon