Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 989 840 Kč

  • cena pozemku 6.990.000 Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Iva Lexová

29 644 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 1 430 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 390268
Plocha pozemku 1 430 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 20 dny
Plocha užitná 1 430 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek ležící na okraji obce Staré Hodějovice, vzdálené 5,5 km z centra Českých Budějovic, v dosahu MHD.

Obdélníkový, rovinatý pozemek s rozměry cca 23,5 x 61 m s celkovou výměrou 1 430 m2 je v územním plánu vedený jako plocha bydlení pro objekty individuálních rodinných domů a dvojdomů. Dle regulačního plánu je možná zastavitelnost pozemku do 35 % dvoupodlažní stavbou. Přístupný je z obecní asfaltové komunikace, na hranici pozemku je kaplička s přípojkou elektřiny a plynu a přivedena přípojka vody a kanalizace. Přes část pozemku je vedení vysokého napětí, momentálně probíhá řízení o demontáži a přeložení.

Vzhledem k tomu, že je pozemek možné rozdělit na dvě parcely, je prodej možný ve dvou variantách: jako celek popř. bude geometrickým plánem oddělena horní část parcely (viz fotografie) o rozloze cca 720 m2.

Obec Staré Hodějovice je dostupná MHD z Českých Budějovice, v obci je k dispozici obchod s potravinami, pohostinství, obecní úřad, mateřská škola. Komplexní občanská vybavenost je v Č. Budějovicích. Pozemek doporučuji zejména těm, kteří hledají pozemek na výstavbu rodinného domu nebo dvojdomu, popř. jako investici. Pro další informace, prohlídku nebo zajištění výhodné nabídky financování kontaktujte makléře nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iva Lexová
Iva Lexová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iva Lexová
Iva Lexová
zobrazit telefon