Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • 1 500 Kč za m²
  • dohodou
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Eva Benešová

Základní informace

ID nemovitosti 2153816796
Plocha pozemku 7 724 m²
Datum vložení před měsícem
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek o velikosti 7 724 m² v obci Stachy, určený územním plánem k výstavbě pro bydlení. Tento pozemek představuje výjimečnou investiční příležitost v krásné lokalitě v podhůří Šumavy s nádherným výhledem.

Poloha:
Pozemek se nachází v obci Stachy, okres Prachatice, kraj Jihočeský. Obec je vzdálena pouhých 4 km od lyžařského areálu Zadov-Churáňov, jednoho z největších středisek zimních sportů v Jihočeském kraji. Výhodná poloha pozemku zaručuje i snadný přístup k rekreačním a turistickým aktivitám po celý rok. V obci Stachy se nachází veškerá občanská vybavenost.

Dostupnost:
Pozemek je přístupný přímo ze silnice III. třídy, která směřuje do Zadova. Obec Stachy je vzdálena přibližně 14 km od německých hranic, což zajišťuje vynikající dostupnost jak do okolních měst, tak i do zahraničí.

Zastavitelnost:
Dle územního plánu je pozemek veden jako zastavitelná plocha - smíšená obytná venkovská, navazující a spojující zastavěná území v západní části obce Stachy. Podíl plochy k zástavbě je 80 %, což umožňuje široké možnosti pro stavební využití.

Infrastruktura:
Všechny potřebné inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, elektřina) jsou již k dispozici na hranici parcely, což výrazně usnadňuje budoucí výstavbu.

Tento pozemek je ideální pro realizaci vašich stavebních plánů v atraktivní a klidné lokalitě Šumavy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Eva Benešová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

Eva Benešová
Telefon zobrazit telefon