Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 360 200 Kč

big left
big right
Nemovitost nabízí
Iveta Tonzarová

32 296 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 252
Plocha celková 846 m²
Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 10 dny
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek o celkové ploše 846 m2, který se nachází v oblíbené lokalitě obce Srubec u Českých Budějovic v ul. K Pomníku.

Pozemek je opatřen všemi dostupnými inženýrskými sítěmi, asfaltová příjezdová cesta, přípojka el. energie, plyn, obecní vodovod a kanalizace. Pozemek je určen k zástavbě rodinným domem s max. dvěma bytovými jednotkami. Kolaudace sítí proběhne v termínu září 2024.

V okolí pozemku se nachází zástavba rodinnými domy, jedná se klidnou lokalitu s jedinečným výhledem na město České Budějovice, v obci je dostupná plná občanská vybavenost, MHD a řada možností pro volno časové aktivity.

Srubec je obec v okrese České Budějovice, v bezprostřední blízkosti krajského města, v jihovýchodním směru. Žije zde přibližně 3 000 obyvatel, jeho katastrální území má rozlohu 6 km² a je situované ve svažitém terénu Lišovského prahu, který se zvedá výrazně nad úroveň Českobudějovické pánve. Okolní krajina je v letních měsících přímo předurčena k pěší turistice po vyznačených stezkách či mimo ně. V přilehlých lesích si přijdou na své i milovníci houbaření. Jeden ze čtyř rybníků je určen k rybolovu. V zimním období /při vhodných sněhových podmínkách/ je pak tato lokalita vyhledávána k turistice na běžkách.

Pořízení nemovitosti lze financovat spotřebitelským úvěrem pro bydlení (hypotečním úvěrem) jehož nezávaznou nabídku Vám na míru připraví náš úvěrový specialista.

Pro bližší informace a prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře nabídky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (6)
small left
small right