Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

11 379 869 Kč

  • 4 944 Kč za m²
big left
big right
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

49 934 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Plocha celková 2 332 m²
ID nemovitosti F8271
Plocha zastavěná 800 m²
Datum vložení před 25 dny

Popis nemovitosti

Krásný pozemek na prodej v první řadě k moři v St. Peter. S pozemku se nabízí nádherný výhled na moře a slavný chorvatský ostrov Galešnjak ve tvaru srdce!
Pozemek má rozlohu 2332 m2. Pozemek je v horní části dlouhý 121,87 m a široký 25,83 m.

Na vilu se získává stavební povolení, aby byla stavba v krátké době možná.
Cena 195 € / m2 je pro pozemky v první řadě k moři mimořádně atraktivní, zvláště když vezmeme v úvahu, že obsahuje stavební povolením.

Vila je koncipována jako dvojdomek.
V přízemí každé budovy je prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, vchod, WC, přední a zadní krytá terasa. Obě terasy mají možnost zřízení letní kuchyně s grilem. Před terasami je samostatný bazén s krásným výhledem na moře.
Schodiště vede do prvního patra, kde jsou dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou a východem na terasu. Každá budova má vlastní garáž.

Od Zadaru a letiště Zemunik je pozemek vzdálen pouhých 20 km. Nachází se 17 km od přístavu Gaženica, 10 km od Marina Dalmacija a 13 km od dálnice. Biograd na Moru, město a přístav, se nachází 9 km jižně od této země, na malém poloostrově a pevnině. Malé malebné městečko Sveti Filip i Jakov se nachází na břehu Pašmanského moře, mezi Zadarem a Biogradem, a je jen 4 km od pevniny.


Sveti Petar na Moru je krásné malé turistické místo, které se nachází v srdci Dalmácie nedaleko Zadaru. Místo je známé svými bývalými letohrádky a parky zadarských šlechticů. Mimo jiné je atraktivní díky možnosti zapojit se do různých sportovních aktivit na souši i na moři.

Blízkost ostrovů Kornati, na které se organizují výlety, mu také dává zvláštní kouzlo. Malebný Pašmanský kanál s řadou malých ostrůvků chrání Sveti Petar na Moru před silným větrem od moře, což je výhoda pro plavce a vodáky. V bezprostřední blízkosti se nachází Vranské jezero, největší jezero v Chorvatsku, bohaté na sladkovodní ryby.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (102)
small left
small right