Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 090 000 Kč

  • 763 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lukáš Masnička

4 623 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení včera
Elektřina 400 V
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 2153877979
Plocha pozemku 1 428 m²

Popis nemovitosti

Hezký den, nabízíme vám k prodeji prostorný stavební pozemek 1428 m2 v Horní Vilímeči u Počátek, na pomezí vysočiny a jihočeského kraje. Územním plánem je určen ke stavbě rodinného domu, ale i například pro rodinnou rekreaci, ubytovací zařízení, zemědělství, výrobu a sužby.

Velkou výhodou je již zřízená přípojka elektřiny přímo na pozemku, která mnohdy trvá několik měsíců. Voda vede v pravé části pozemku při pohledu z místní komunikace. Kanalizace v obci je řešena jímkou, či čističkou odpadních vod. Přístup na pozemek je přes obecní asfaltovou kumunikaci.

Ideální pro toho, kdo hledá prostorný pozemek a klidné místo k trvalému bydlení v rodinném domě nebo chalupě k rekreaci s dobrou dostupností do velkých měst.

Horní Vilímeč je vzdálena pouze 2 km od Počátek a 6 km od Žirovnice. Velká města jsou v ideální dostupnosti v rozmezí 25 až 35minut jízdy automobilem, jako 23 km vzdálený Pelhřimov, 25 km Jindřichův Hradec a 35 km Jihlava.

Stavební pozemek je vhodný i na investici za velice příznivou cenu - 1.090.000,- Kč, tj. 763,- Kč/m2 se zhodnocujícím se potenciálem.

Zaujala vás tato nemovitost, máte zájem o nezávaznou prohlídku, či máte jakýkoliv dotaz rád se vám budu věnovat. Těším se na setkání s vámi.

Kontakt na tuto nemovitost:
Lukáš Masnička +420724503483
masnicka@reality-development.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lukáš Masnička
Lukáš Masnička
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lukáš Masnička
Lukáš Masnička
Telefon zobrazit telefon